Zdroj: Combokin Sp. z o.o.

6
Fotogalerie

Trik pro zářivou a mladistvou pleť je jednodušší, než jste si mysleli!

Už vás nebaví vyhazovat peníze za různé kosmetické produkty, které nepřinášejí slibované výsledky? Máme pro vás dobrou zprávu! Jednoduchý trik, který pomůže vaší pleti vypadat mladistvě a obnoveně.

Skryjte roky a užijte si mladistvý vzhled

Tři nové studie ukázaly, že každodenní cvičení může urychlit proces obnovy pokožky a udržet ji mladistvou. Fyzická aktivita pomáhá zlepšit krevní oběh, což zvyšuje dostupnost kyslíku a živin pro kožní buňky. Cvičení navíc stimuluje tvorbu kolagenu, který je klíčový pro udržení pružnosti a pevnosti pokožky.

Combokin Sp. z o.o.

Jak zařadit cvičení do svého denního režimu?

Není třeba chodit do fitness klubu nebo začínat s těžkým tréninkem. K dosažení pozitivních účinků na pokožku postačí jakýkoli typ cvičení, který vám vyhovuje. Můžete si vybrat, procházku, jógu, tanec nebo jakoukoli jinou formu aktivity, kterou máte rádi. Je důležité být aktivnější a pravidelně cvičit.

Se slevovým kódem až o 14 % levněji

Pokud na webu www.luxfactor.com nebo na tel. čísle: 420 296 182 861 zadáte kód RX14, získáte 14% slevu na celý nákup. Slevy jsou u kosmetické značky Lux-Factor extrémně vzácné, proto využijte této příležitosti k levnějšímu nákupu. Pozor! Slevový kód platí pouze do pondělí 1. května.

Combokin Sp. z o.o.

Další tipy pro zdravou pokožku

Kromě cvičení existuje několik dalších věcí, které můžete udělat pro zlepšení zdraví své pokožky. Důležité je pít dostatek vody, vyhýbat se kouření a nadměrnému slunění. Kromě toho také používejte produkty pro péči o pleť, které obsahují přírodní složky, jako je mandlový olej, kyselina hyaluronová a vazelína.

Podobně jako cvičení je péče o pleť klíčem k udržení mladistvé a zářivé pleti. 4D Hyaluron krém proti vráskám je jedním z nejoblíbenějších produktů na trhu a poskytuje mnoho výhod pro zdraví pokožky.

Combokin Sp. z o.o.

10 důvodů, proč byste měli zvážit přidání tohoto krému do vaší každodenní péče o pleť:

  1. Zvyšuje hydrataci pokožky – Krém 4D Hyaluron obsahuje kyselinu hyaluronovou, která pomáhá pokožce udržovat vlhkost a hydratovat ji. To pomáhá redukovat výskyt vrásek a zvyšuje elasticitu pokožky.
  2. Stimuluje produkci kolagenu – Krém také obsahuje složky, které stimulují tvorbu kolagenu. Kolagen je protein, který pomáhá udržovat pružnost pokožky, proto je nesmírně důležité mít ho dostatek.
  3. Snižuje výskyt jemných linek a vrásek – Složky v krému pomáhají redukovat výskyt jemných linek a vrásek, díky čemuž je tento krém ideální v boji proti vráskám.
  4. Zlepšuje tón pleti – Použití 4D Hyaluron krému proti vráskám může zlepšit tón pleti a obnovit zdravý lesk pleti.
  5. Chrání pokožku před volnými radikály – Krém také obsahuje antioxidanty, které pomáhají chránit pokožku před volnými radikály, které mohou poškodit kožní buňky.
  6. Snižuje zánět a zarudnutí – Složky v krému mají protizánětlivé vlastnosti, které pomáhají snížit zánět a zarudnutí na kůži.
  7. Zlepšuje texturu pokožky – Pravidelné používání krému může zlepšit texturu pokožky a obnovit její měkkost a hebkost.
  8. Je lehký a rychle se vstřebává – Krém je lehký a rychle se vstřebává, což znamená, že do pokožky rychle vsákne a nezanechává pocit mastnoty.
  9. Je vhodný pro všechny typy pleti – Krém je vhodný pro všechny typy pleti, včetně suché a citlivé pleti.
  10. Dlouhotrvající účinky – Používání 4D Hyaluron krému proti vráskám má dlouhodobé účinky na pleť, takže známky stárnutí se mohou snížit i po ukončení používání.

Combokin Sp. z o.o.

Krém proti vráskám s přírodními složkami pro dokonale omlazenou pleť

Použití 4D Hyaluron krému proti vráskám může pomoci snížit výskyt vrásek a dalších známek stárnutí pleti. Kromě toho má mnoho dalších výhod pro zdraví pokožky, jako je zvýšená hydratace, zlepšený tón a textura pleti a ochrana před volnými radikály.

Při výběru krému proti vráskám je důležité vybrat si přípravek, který je vhodný pro váš typ pleti a obsahuje složky, které skutečně zlepší stav vaší pleti. 4D Hyaluron krém proti vráskám je oblíbenou volbou, protože má klinicky ověřené účinky a je vhodný pro všechny typy pleti.  

Účinný pleťový krém, který navrací pleti mladistvý vzhled

Při používání krému proti vráskám je pro dosažení nejlepších výsledků důležitá důslednost a dodržování návodu k použití. Pravidelné používání krému může pomoci udržet mladistvou a zářivou pleť a snížit známky stárnutí.

Combokin Sp. z o.o.

Pokud chcete zlepšit stav své pleti a bojovat proti známkám stárnutí, zkuste zařadit 4D Hyaluron krém proti vráskám do své každodenní péče o pleť a vaše pleť vám za to poděkuje. Objednat si ho můžete na webu www.luxfactor.com nebo na čísle 02 9618 2861.