Zdroj: Shutterstock

HONOR Magic4 Pro
Poukaz do lázní
Televize s duší umělce
Kniha Slečna Marplová: Dvanáct nových případů
Nuance Glamour Beauty Oil, 100 ml
20
Fotogalerie

19 tipů na dárky pro všechny

Každoroční vánoční stres bývá způsoben mimo jiné tím, že nevíme, čím potěšit své blízké. Trávíme bezradně hodiny v přeplněných obchodních centrech a pořád nenacházíme to pravé. Dárek úplně pro každého proto najdete v našich tipech. Originální dárky tu jsou na jednom místě, a tak si místo stresu můžete radši užít pohodu se svou rodinou a přáteli.

Pokračování 2 / 20

HONOR Magic4 Pro

Víte, že jeden z nejčastějších dárků pod stromečkem je mobilní telefon? Doba těžkých zrcadlovek je pryč. Díky pokročilé technologii natáčíte videa v profi filmové kvalitě i na mobil. Mobilní telefon HONOR Magic4 Pro je navíc jeden z mála na světě, které má oficiální certifikát IMAX Enhanced.

HONOR Magic4 Pro seženete exkluzivně u prodejce Alza.cz.

HONOR Magic4 ProHONOR Magic4 Pro | Honor

Pokračování 3 / 20

Poukaz do lázní

Darujte čas pro sebe ve světoznámých lázních uprostřed Slavkovského lesa s nejčistším ovzduším. Pobyt v hotelu můžete darovat formou dárkového poukazu na Vámi vybraný balíček nebo formou hodnotového poukazu. Široký výběr služeb včetně lázeňské léčby pod jednou střechou.

Poukaz do lázníPoukaz do lázní | Spa Hotel Děvín

Pokračování 4 / 20

Televize s duší umělce

Odhalte kouzlo televize The Frame. Špičková obrazová kvalita QLED, přístup do aplikace světových galerií a vyměnitelný obrazový rám zajistí, že televizor v momentě proměníte na světové dílo oblíbeného umělce. Perfektně ostrý obraz pro ničím nerušený zážitek budete mít i z hraní - s novým Game Passem si hráči navíc mohou užít stovky her pro Xbox i bez samotné konzole.

Televize s duší umělceTelevize s duší umělce | Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Pokračování 5 / 20

Kniha Slečna Marplová: Dvanáct nových případů

Letos je to 95 let od vydání prvního příběhu se slečnou Marplovou. A právě k tomuto výročí vychází nádherně provedená sbírka 12 úplně nových příběhů od nejlepších současných autorek napětí, které skládají poctu Agatě Christie.

Kniha Slečna Marplová: Dvanáct nových případůKniha Slečna Marplová: Dvanáct nových případů | Luxor

Pokračování 6 / 20

Nuance Glamour Beauty Oil, 100 ml

Luxus vůně a hebkosti. 100% přírodní multifunkční olej, vhodný pro obličej, tělo i vlasy. Poskytuje hydrataci, regeneraci a výživu díky komplexu přírodních olejů a aktivních látek v nejvyšším stupni koncentrace a čistoty.

Nuance Glamour Beauty Oil, 100 mlNuance Glamour Beauty Oil, 100 ml | Česká lékárna

Pokračování 7 / 20

Havlíkova přírodní apotéka - Balíček každodenní péče

Balíček s výběrem sedmi produktů plných vitamínů na každý den, které vaše pokožka potřebuje pro zářivý a zdravě vypadající vzhled. Balíček obsahuje produkty: čistící sérum Hydratační vodopád 100ml, pleťová voda Kapka rosy 100ml, čisticí mléko Hebká tvářička 100ml, Pečující a čisticí Ranní maska 30ml, pleťový krém Český krém 30ml, mast Havlíčkův přírodní zázrak 10ml a Olejové mýdlo Rakytník 85g. Více se dozvíte na www.apoteka.cz.

Havlíkova přírodní apotéka - Balíček každodenní péčeHavlíkova přírodní apotéka - Balíček každodenní péče | Havlíkova přírodní apotéka

Pokračování 8 / 20

Klenot Blízkého východu – Omán

Ománské pobřeží je dlouhé více než 1 700 km a je velmi rozmanité. Svůj pobyt si tak můžete zpestřit i romantickými procházkami s výhledem na nekonečné moře, laguny či skalní útesy. Země nabízí perfektní klima po celý rok, teploty vzduchu se pohybují okolo 30 °C. Na dovolenou sem lze tedy vyrazit kdykoliv! Více se dozvíte na www.blue-style.cz.

Klenot Blízkého východu – OmánKlenot Blízkého východu – Omán | Blue Style

Pokračování 9 / 20

Dr.Max Complex 6 Aktiv 180 90 tbl. (doplněk stravy)

Doplněk stravy potěší sportovce, seniory i všechny, kteří denně namáhají svůj pohybový aparát. Obsahuje 6 látek v unikátní kombinaci – glukosamin, chondroitin, MSM, hyaluronát sodný, kolagen typu II a vitamin C.

Dr.Max Complex 6 Aktiv 180 + 90 tbl. (doplněk stravy)Dr.Max Complex 6 Aktiv 180 + 90 tbl. (doplněk stravy) | Česká lékárna

Pokračování 10 / 20

Thule Tact – vše přehledně a v bezpečí

Minimalistická a elegantní kolekce batohů s certifikací bluesign®, která zaručuje, že byly produkty vyrobeny z recyklovaných materiálů a s minimálními dopady na životní prostředí. Batohy jsou vybaveny chytrými prvky proti krádežím: skryté kapsy a zipy, které jsou navíc zabezpečeny cvočky, speciální kapsa odstiňující RFID chrání před krádeží digitálních dat nebo je zde možnost odepnout ramenní popruh a omotat jej kolem pevného předmětu. Více se dozvíte na www.thule.com.

Thule Tact – vše přehledně a v bezpečíThule Tact – vše přehledně a v bezpečí | Thule

Pokračování 11 / 20

R. JELÍNEK Elixír z bezového květu

Jemný likér výborné osvěžující chuti, který v sobě uchovává cenné látky. Je perfektní přísadou jednoduchých míchaných nápojů – chutná skvěle v kombinaci s perlivou vodou, tonikem nebo proseccem.

R. JELÍNEK Elixír z bezového květuR. JELÍNEK Elixír z bezového květu | R. Jelínek

Pokračování 12 / 20

Sluchátka O2 pods

Kvalita, styl a skvělá cena? To vše kombinují nová bezdrátová sluchátka O2 pods+ s prémiovými funkcemi. Odfiltrují vnější zvuky pomocí inteligentního potlačení hluku a vy si užijete oblíbené písničky naplno! Sluchátka navíc díky třem velikostem špuntů sednou každému uchu. Zákazníci O2 mohou mít true wireless sluchátka O2 pods+ jen za 499 korun. K dostání jsou v O2 Prodejnách i na e-shopu o2.cz.

Sluchátka O2 pods+Sluchátka O2 pods+ | o2

Pokračování 13 / 20

Kniha Vrah Andělů

Jessica Blackwoodová je bývalá iluzionistka a umí prohlédnout každý trik. Sice se snažila své bývalé zaměstnání hodit za hlavu, ale vrah se zdánlivě nadpřirozenými schopnostmi jí nedá spát - Jessica si je jistá, že jeho činy dokáže logicky vysvětlit! Více se dozvíte na www.luxor.cz.

Kniha Vrah AndělůKniha Vrah Andělů | Luxor

Pokračování 14 / 20

Prestige store

Dárek, ze kterého se stane rodinný poklad. Ilustrovaný receptář s několika recepty od Jiřiny Bohdalové, které uvařila se slavnými herci a přáteli. Podložka pod hrnec, chňapka a lžíce z třešňového dřeva. To vše je vyrobeno z českých látek, ušito v chráněných dílnách a vyřezáno v Čechách pouze v limitovaném množství. Dárek pořídíte na www.reknitodarkem.cz. Se slevovým kódem Vánoce22, který uvedete do poznámky v objednávce, ušetříte 100 Kč.

Prestige storePrestige store | Prestige store

Pokračování 15 / 20

Nejnovější kolekce od Rituals Cosmetics

Luxusní vůně PRIVATE COLLECTION COMFORT vytváří příjemnou domácí atmosféru a pomáhá zklidnit mysl. Kolekce je plná nádherných vůní s tóny vanilky, květu bavlníku a fialky. Tento univerzální praktický dárek potěší členy rodiny i přátele.

Nejnovější kolekce od Rituals CosmeticsNejnovější kolekce od Rituals Cosmetics | Rituals

Pokračování 16 / 20

Vizovická slivovice

Výjimečná slivovice vyrobená výhradně z vizovických švestek z vlastního sadu firmy R. JELÍNEK. Vybírat můžete mezi odrůdovou ročníkovou slivovicí nebo slivovicí zlatou, která dozrává na sušených švestkách.

Vizovická slivoviceVizovická slivovice | R. Jelínek

Pokračování 17 / 20

Kniha Ticho

Co má společného jedenáct let starý únos dítěte s aktuálním nálezem rozsekaného těla v kufru auta Reykjavíku? Dětská psycholožka Freyja a detektiv Huldar musí vyřešit jeden z nejsložitějších případů své kariéry. Novinku královny islandské krimi koupíte na e-shopu www.grada.cz.

Kniha TichoKniha Ticho | Grada

Pokračování 18 / 20

Dětská kuchyňka a restaurace 2 v 1

Kuchyňka a restaurace 2 v 1 je ideální pro všechny děti, které se nemohou rozhodnout jen pro jednu variantu. Nechybí výrobník na led, varné desky, které svítí a vydávají zvuky vaření a grilování, ani prostor restaurace se dvěma místy k sezení.

Dětská kuchyňka a restaurace 2 v 1Dětská kuchyňka a restaurace 2 v 1 | Lidl

Pokračování 19 / 20

Svěží dech s funkčními bonbóny Mentos CleanBreath

Nové funkční bonbóny Mentos CleanBreath obsahují zinek a prokazatelně snižují příčiny nepříjemného dechu až na 2 hodiny.

Ochutnáte variantu Peppermint nebo Lemon Melissa s příchutí citronu a meduňky?

Svěží dech s funkčními bonbóny Mentos CleanBreathSvěží dech s funkčními bonbóny Mentos CleanBreath | Mentos

Pokračování 20 / 20

Profesionální čištění

S designovým vysavačem BESPOKE Jet Pet bude vysávání hygieničtější a důkladnější než kdy dřív. 5stupňový filtrační systém zachycuje až 99,999 % prachových částic, čímž rovněž snižuje množství alergenů. V kombinaci se silným sacím výkonem a různými nástavci nemají prach ani zvířecí chlupy nejmenší šanci.

Profesionální čištěníProfesionální čištění | Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.