Zdroj: MICROSOFT s.r.o.

5
Fotogalerie

Microsoft představuje nové produkty řady Surface

Microsoft představuje své novinky a vizi budoucnosti počítačů se systémem Windows, která se ponese v duchu propojení počítače s cloudem a využití inovativních technologií umělé inteligence, které uživatelům zprostředkují zcela nové zážitky. Už celé desetiletí jejich zařízení z řady Surface přicházejí s inovativními řešeními a jsou spojením toho nejlepšího od společnosti Microsoft v jednom zařízení.

Surface Laptop 5 / O polovinu lepší výkon, nové funkce i perfektní obraz a zvuk

Pozici nejoblíbenějšího zařízení v produktové řadě Surface si před sedmi lety získal ihned po uvedení jeho prvního modelu na trh. Surface Laptop 5 je propracovaný do posledního detailu a k dispozici v černé a platinové barvě. Nabízí kvalitní zpracování, pohodlí a možnosti, díky nimž se uživatelé mohou rovnou pustit do práce. Počínaje snadným otevřením notebooku a rychlým přihlášením pomocí funkce Windows Hello, přes dotykovou obrazovku, přesný touchpad až po dokonalou klávesnici.

MICROSOFT s.r.o.

Surface Laptop 5 je vybaven baterií s celodenní výdrží[1] a nově nabízí rozhraní Thunderbolt™4. Díky nejnovější platformě Intel® Evo™ je také o více než 50 % výkonnější než jeho předchůdce. Charakteristický displej PixelSense s poměrem stran 3:2 je k dispozici ve velikosti 13,5“ nebo 15“, přičemž obě varianty jsou vybaveny technologií Dolby Vision IQ, která zaručí nejlepší možný obraz. O skvělé prostorové zpracování zvuku se zase postará Dolby Atmos 3D2.

Surface Pro 9

Uvedením Surface Pro na trh se zrodila zcela nová kategorie a myšlenka, která inspirovala celé odvětví – kombinace výkonného notebooku, všestranného tabletu a bloku či skicáře. Surface Pro 9 je výsledkem dalšího zdokonalování tohoto produktu a opět zvyšuje laťku.

MICROSOFT s.r.o.

Surface Pro 9 nabízí špičkové zpracování s tělem z vysoce kvalitního hliníku. Na jedné straně zařízení se nachází ikonický vestavěný stojánek, z druhé strany 13“ displej PixelSense. Bezrámečkový displej Surface Pro 9 má obnovovací frekvenci 120 Hz a až ohromující barevný rozsah, díky němuž barevné příběhy na obrazovce doslova ožívají. Má HD kameru, reproduktory Omnisonic, směrové mikrofony a speciální čip G6, který posouvá digitální psaní a kreslení na novou úroveň.

Vedle svého ikonického zevnějšku vyniká i svým výkonem díky procesoru Intel® Core 12. generace postavené na platformě Intel® Evo™4 s rozhraním Thunderbolt™ 4, baterií s celodenní výdrží a zabezpečeným jádrem.

Elegantní do posledního detailu

Zařízení Surface Pro 9 je na českém trhu k dispozici hned v elegantních odstínech černé, platinové a magicky zelené. Právě ta bude k dispozici exkluzivně u prodejce Alza, kde v průběhu prosince bude možné získat při koupi jakéhokoli Surface Pro 9 i limitovanou edici pouzdra z pravé kůže, které vzniklo pod taktovkou design studia La Formela. Surface Pro 9 je možné doplnit také Pro Signature klávesnicí, která je k dostání v zelených a safírových odstínech.

MICROSOFT s.r.o.

Usnadnění každodenní práce s Windows 11

Microsoft se také rozhodl odstranit překážky a zajistit svým uživatelům plynulejší přístup ke všem různým platformám a zařízením, které jsou pro ně důležité. Nově je díky integraci s iCloudem a aplikaci Fotky ve Windows 11 možné získat přístup ke všem fotografiím a videím z iPhonu přímo v této aplikaci. Stačí si pouze nainstalovat iCloud pro Windows z obchodu Microsoft Store.

Podobné integrace jsou jedním ze způsobů, jak systém Windows zpřístupnit více lidem a nabídnout jim skvělé zážitky na všech používaných zařízeních. Microsoft plánuje v příštím roce integrovat do Windows i zábavní platformy Apple TV a Apple Music.

[1]Výdrž baterie se výrazně liší v závislosti na způsobu používání, konfiguraci sítě a funkcí, síle signálu, nastavení a dalších faktorech. Podrobné informace najdete na https://aka.ms/SurfaceBatteryPerformance.