Zdroj: SAZKA a.s.

4 zajímavosti o loterii Eurojackpot, která opět přiváží Land Rovery. Nenechte si je ujet

Miliardář Henri rozdá každé úterní zářijové losování pět fantastických aut Land Rover Defender, každé v hodnotě 2,2 milionů korun. Stačí si vsadit plný tiket a mít štěstí na své straně. Loterie Eurojackpot nedávno obdarovala dánského soutěžícího třemi miliardami korun a v rozdávání zdaleka nekončí.

1. Největší loterie = nejvyšší výhry

Eurojackpot je jednoznačně největší a nejrozšířenější loterií v Evropě. Loterie vznikla ve Finsku a nyní se hraje v osmnácti zemích. Česká republika se připojila v říjnu 2014. Jackpoty se trefují napříč celou Evropou, ten vůbec nejvyšší padl na konci letošního července. Šťastný Dán si odnesl v přepočtu tři miliardy korun.

2. Miliardářem přes noc. Na Pardubicku

Sázející láká Eurojackpot hlavně na naprosto fantastické hlavní výhry – kdo by se nechtěl stát přes noc miliardářem? Takovou výhru trefili hned dva Češi. Vůbec druhá nejvyšší výhra 2,47 miliardy korun padla v roce 2015 a směřovala na Pardubicko. Další sázející si vstupenku do klubu miliardářů zajistil z pohodlí svého domova: online sázka mu v roce 2019 vynesla 1,41 miliardy korun.

3. Vozy Land Rover Defender opět zaplaví Česko

Samozřejmě, pohádkový jackpot poutá největší pozornost, ale miliardářský Eurojackpot nikdy netroškaří ani s věcnými prémiemi. S uvedením druhého losování přivezla loterie do Čech na jaře padesátku vozů Land Rover Defender. Další kolona jich čeká na své výherce po celé září. 

4. Víte, jaký je rozdíl mezi milionářem a miliardářem?

Takhle má vypadat skutečný klub miliardářů! Hlavní postavou Eurojackpotu je miliardář Henri, bez kterého by česká loterie Eurojackpot nebyla Eurojackpotem. Umí si užívat života a nekonečných zážitků plnými doušky. Víte, jak vysvětluje, jak poznáte milionáře, od miliardáře? „Nedávno se mě někdo ptal, co si dává bohatý člověk v letadle. Podle mě, milionář si dá šampaňské. Ale miliardář si dá čistou vodu. Protože to své letadlo rád pilotuje,“ směje se vědoucně Henri.  

Hraj s rozumem | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.