Zdroj: Activity Prague s.r.o.

Nevíte, co koupit partnerovi k narozeninám? Máme pro vás skvělé tipy na dárky pro muže!

Blíží se narozeniny vašeho muže a vy stále nevíte, co mu letos pořídit? Zkuste být protentokrát originální. Zapomeňte na parfém, kravatu i na holicí strojek a vsaďte na trochu netradiční dárek. Jak by mohl vypadat?

Jak vybrat narozeninový dárek pro manžela

Než se pustíte do výběru narozeninového dárku pro vaši drahou polovičku, zkuste se na chvíli zastavit. Zhodnoťte, co by mohlo partnerovi udělat největší radost, a pro letošní rok vynechte praktické dárky. Zmínil se váš manžel, že by rád vyzkoušel seskok padákem? Nebo ho láká horská chata nedaleko slovenských Tater? Ať tak, či onak, zaměřte se na jeho přání a letos mu jej splňte. A pokud si nevíte rady, poproste o tip jeho nejlepšího kamaráda nebo známé.

Originální dárky pro muže

Buďte letos trochu originální a vynechte z nákupního seznamu dárkovou kazetu s parfémy nebo sadu péče po holení a naopak se zaměřte na zážitky. Netradiční a zajímavou variantou dárku může být například poukaz na střelnici. Kupte pro manžela barevnou obálku a vložte do ní dárkový poukaz. Partner si následně domluví návštěvu střelnice v čase, kdy se mu to bude hodit. Navíc vás může vzít s sebou. Že nepatříte mezi fanoušky střelných zbraní? Navrhněte své drahé polovičce, ať si s sebou místo vás vezme kamaráda. Po střelnici mohou zajít ještě na ochutnávku rumů.

Další skvělou volbou může být společný glamping. Jedná se o formu luxusního stanování, kterou najdete v různých koutech České republiky. Stany v sobě mnohdy ukrývají i vlastní sociální zařízení a postele. S partnerem tak strávíte naprosto jedinečné a kouzelné chvilky v přírodě, během kterých prohloubíte svůj vztah.

Nápady na (ne)tradiční narozeninovou oslavu

Narozeninový dárek nezapomeňte spojit se zajímavou oslavou. Pokud se rozhodnete strávit večer pouze ve dvou, vsaďte na některou z luxusních restaurací. Na druhou stranu, chcete-li se před partnerem trochu blýsknout, uvařte mu jeho oblíbený pokrm sama.

Svému partnerovi ale můžete uspořádat i trochu divočejší party v obležení přátel a rodiny. V takovém případě nezapomeňte včas zarezervovat místo, připravit pozvánky a vyšperkovat program. Vše naplánujte jako tajné překvapení, ze kterého bude váš manžel jistě nadšený.