Zdroj: Unsplash

Investujte peníze do trendu, který zajistí udržitelnou budoucnost

Co je to udržitelná budoucnost? Jedná se o vizi budoucnosti, která nevede k ničení přírodních zdrojů, ale naopak k tomu, aby se využívaly stávající zdroje. Mnoho lidí hledá ideální investici, do které vloží svůj kapitál.

Mezi nejpopulárnější investiční trendy patří zelené dluhopisy. Jedná se o takové dluhopisy, které podpoří životní prostředí a zároveň vám přinesou zajímavé zhodnocení. Ve světě jejich popularita prudce roste a emitují je třeba i technologické společnosti jako Apple a SolarCity.

Jak se k zeleným dluhopisům dostat?

Můžete si je pořídit i v České republice a to díky společnosti UNIPRO Capital a.s., která má prospekt schválený ČNB. Nákupem jejích dluhopisů podpoříte likvidaci odpadu, který zamořuje tuto planetu.

Zajisté víte, že je životní prostředí plné plastů a dostávají se i do oceánů, které kontaminují. Mezi velmi problematický druh odpadu patří také pneumatiky, které vytváří nekonečné skládky. Často jsou pneumatiky páleny a tím ničí životní prostředí ještě více. Pro někoho je to odpad, společnost však disponuje technologiemi, které umožní použité pneumatiky přeměnit na cenné suroviny, kterých je na trhu nedostatek. Jedná se o plyn, uhlík a olej. Tyto suroviny se získají z pneumatik s pomocí pyrolýzy a následně se výhodně prodají na trhu. Kvůli těmto surovinám už se nemusí ničit životní prostředí. Dvě výrobní zařízení, kterými společnost disponuje, dokáží zpracovat 16 tisíc tun pneumatik za jediný rok.

Jakého zhodnocené můžete vlastně dosáhnout?

Ekologické obnovování zdrojů vám vynese až 9,5 % za rok. Jak investovat peníze do těchto dluhopisů? Stačí společnost kontaktovat na webových stránkách Uniprocapital.cz. Společnost se s vámi spojí a probere s vámi vše potřebné, včetně výše vaší investice. Jakmile investici zaplatíte, bude vám vystaven zelený dluhopis. Výnosy si můžete vybírat buď měsíčně nebo půlročně. Jde o investici na 2 roky a až tato doba uplyne, vaše peníze se vám vrátí zpět.