Zdroj: Fair Credit Czech s.r.o.

Jak požádat o rychlou online půjčku do 15 minut

Opozdila se vám výplata nebo jste nevyšli do výplaty, ať jste se snažili sebevíc? Na situaci nemusíte být sami, pomůže vám ji zvládnout rychlá online půjčka, která je téměř ihned schválena a peníze můžete mít už do čtvrt hodiny kterýkoliv den v týdnu. Stačí vyplnit jednoduchý formulář a říct nám, kolik a na jak dlouho potřebujete: peníze vám přitom dáme na cokoliv, jejich využití je na vás.

Výhody úvěru, který je kompletně online  

  • stačí vyplnit jednoduchý formulář
  • 99 % žádostí je posouzeno do 5 minut
  • peníze dostanete na cokoliv
  • vyplacení rychlé půjčky do 10 minut
  • finance dostanete také o víkendu

Postup žádosti o rychlou online půjčku  

Aby zabral celý proces co nejméně času, byl každý krok maximálně zjednodušen. Stačí tak prozradit pár základních informací a o zbytek se postará poskytovatel půjčky:

1) Ze všeho nejdříve přejděte na žádost o úvěr

2) Pomocí posuvníku si nastavte částku

3) Klepněte na tlačítko „Chci peníze“

4) Na druhém posuvníku si zvolte splatnost

V tomto kroku si můžete různě upravovat jak výši částky, tak délku splatnosti, a v přehledné tabulce se ihned podívat, na kolik vás rychlá nebankovní půjčka vyjde. Vidět jsou jak úroky, tak výše RPSN; ale aby se vám lépe rozhodovalo, jsou poplatky rovnou vyjádřeny také v korunách. Pokud se vším souhlasíte, můžete v žádosti o rychlou online půjčku pokračovat:

5) Klepněte níže na tlačítko „Půjčit“

6) Nahrajte svůj OP, nebo vyplňte údaje ručně

7) Prozraďte o sobě pár informací

Následně budete vyplňovat formulář, v němž o sobě řeknete více: kdo jste, kde bydlíte nebo kde pracujete a jaké jsou vaše příjmy. Jakmile tyto údaje vyplníte a ofotíte doklady totožnosti, stačí žádost odeslat a vyčkat pár minut na schválení. Brzy vám dorazí informativní SMS a e-mail.

Kolik a na jak dlouho si půjčíte online  

Tento produkt je zaměřen na pomoc v situacích, kdy zbývá pár dní do výplaty, nebo vám bez ohlášení vypověděla službu chladnička, pračka, mobilní telefon apod. V žádosti o online půjčku si tak můžete jako nový klient zvolit částku od 1 000 do 10 000 Kč, a to při splatnosti 5 až 30 dní. Parametry nebankovního úvěru si tak snadno přizpůsobíte podle toho, jak potřebujete.

Info: Jakmile první rychlou půjčku řádně splatíte, navýší se vám úvěrový rámec až na 20 000 Kč, takže si příště můžete půjčit mnohem více.

Finance dostanete i přes víkend  

Někdy zkrátka není času nazbyt, třeba když musíte během odpoledne koupit novou chladničku, aby se nezkazily potraviny v té, která zrovna „odešla“. Z tohoto důvodu funguje poskytovatel rychlé online půjčky non-stop, a je tedy možné o ni žádat od pondělí do neděle. Díky okamžitým platbám vám přitom budou peníze vyplaceny do 15 minut o víkendu, podporuje je většina bank.

Jak získat první online půjčku zdarma  

Pokud vám zbývá do výplaty doslova pár dní, anebo jste si spočítali, že vystačíte s několika tisíci, nemusíte za poskytnutí peněz platit vůbec nic. Řeknete-li si o částku do 5 000 Kč a vrátíte ji kdykoliv v průběhu 14 dní, bude první půjčka zdarma. Už při žádosti přitom uvidíte, že vám za ni nebudou účtovány vůbec žádné poplatky, stačí závazek zavčasu vyrovnat.