Zdroj: SAZKA a.s.

„Čas přestěhovat se do lepšího!“ zavelela máma od rodiny, které Sportka nadělila přes 8 milionů

Sází jen občas, v minulosti už jednou vyhrála a teď si na konto připsala několik milionů. Téhle Češce štěstí rozhodně přeje a brzy si ho bude užívat v novém domě.

Rodinu této čtyřicátnice z Čech čeká balení kufrů. Sportka jí totiž přihrála 8 461 599 Kč a výherkyně má jasno. Sobě, manželovi a jejich dceři za ně pořídí pěkný domek. Není to přitom první výhra, na níž si žena ve Sportce přišla. Už dříve jí loterie nadělila 15 tisíc.

Přečtěte si také: Ukrytý tiket v knize přinesl na Vysočinu přes 14 milionů

Jak nám při návštěvě budovy Sazky prozradila, cítí se jakožto čerstvá milionářka mnohem šťastnější. „Nechci své štěstí stavět na penězích, ale dost se mi teď ulevilo. Žijeme v celkem nejisté době a je obrovskou výhodou nemuset se strachovat o každou korunu. A konečně si budeme moct pořídit své vytoužené bydlení,“ usmívala se.

Štěstí si podmínky neklade

Výherní tiket si pořídila v obchodě poté, co vyřídila běžný nákup a chtěla si udělat radost něčím pro sebe. Poprvé si vsadila přibližně před dvaceti lety a od té doby párkrát do měsíce neodolá a vyzkouší svou štěstěnu.

„Nijak pravidelně nesázím a pro tiket si zajdu asi dvakrát nebo třikrát měsíčně. Proto mě výhra opravdu šokovala a než jsem svému štěstí uvěřila, musela jsem si tiket několikrát překontrolovat,“ vyprávěla.

„Jsem opravdu spokojená!“

Kromě stěhování ale žádné velké životní změny neplánuje a nehodlá měnit ani svou práci, kterou má opravdu ráda. Výhra sama o sobě její život otřásla v základech a nálepka milionářky je podle ní změna dostatečně velká.

Žena přitom věří, že finance nijak neovlivní ani její povahu. „Zatím jsem o výhře řekla jen svým nejbližším. Počítám s tím, že dříve nebo později se to dozví více lidí, ale nemyslím si, že je v tomhle ohledu nutné někam spěchat.“

Miliony čekají i na vás

Na závěr nám výherkyně prozradila, že se o tiket vlastně vůbec nebála a věřila tomu, že když ji štěstěna zase jednou pořádně dopřála, nebude natolik krutá, aby jí tuhle radost hned sebrala. Sázenku proto na rozdíl od většiny výherců ani nikam neschovávala.

Nyní si prý se sázením dá na chvilku pauzu, přestat ale rozhodně nehodlá a už se těší, až své štěstí pokusí znovu. A tentokrát pro něj nejspíš vyrazí ze svého nového obydlí.

Chcete se i vy přestěhovat do lepšího, ale finance vám nepřejí? Díky Sportce můžete tyhle trable hodit za hlavu!  Klikněte si pro svůj tiket na tento odkaz.

HRAJ S ROZUMEM. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. 18+