Zdroj: CNC

Jak si děti představují budoucnost cestování? Dozvíte se v novém díle podcastu O všem!

Bavíte se se svými dětmi o tom, jak se mají chovat bezpečně na přechodu pro chodce? A co o tom, jak si představují auta budoucnosti? Načerpejte inspiraci pro debaty s dětmi a zjistěte, čím by děti nejraději jezdily. Díky nové dílu našeho podcastu dáte volnost své fantazii.

Stíhačka, kolo nebo jednorožec?

Vzpomínáte na film Návrat do budoucnosti? Létající auta tady sice nemáme, ale za dalších padesát let by to možná bylo reálné. V novém podcastu se moderátoři zaměřili na téma, jak budeme jezdit a cestovat v budoucnosti. Na otázky odpovídají ti nejvíce povolaní – děti. Protože se jedná hlavně o jejich budoucnost. Tento díl podcastu O všem! vznikl ve spolupráci se společností ESSOX.

Celý podcast si můžete poslechnout zde:

Znáte projekt Společně bezpečně?

Společnost ESSOX se věnuje charitativním aktivitám dlouhodobě. Jedním z jejich největších projektů je Společně bezpečně. Ten vznikl ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem Jihočeského kraje. Osvětový projekt Společně Bezpečně, zábavnou formou vzdělává předškoláky i žáky prvního stupně základních škol v oblasti finanční gramotnosti, bezpečném chování doma, v cestním provozu a v přírodě. V rámci informačních kampaní a průběžného vzdělávání žáků mateřských, základních a středních škol upozorňuje projekt na skutečnost, že odpovědné chování a předcházení nebezpečným situacím je téma pro každého