Zdroj: KKCG Real Estate

Hledáte bydlení, které bude podporovat váš zdravý životní styl?

Lokalita a způsob bydlení má obrovský vliv na život každého z nás. Pokud vyznáváte zdravý životní styl, hlídáte si svoji tělesnou schránku a dbáte na celkovou vnitřní pohodu, je ideální bydlet v místě, které tyto aspekty aktivně podporuje. Vydejte se s námi hledat takové lokality, a to třeba i v těsné blízkosti centra hlavního města!

Jedinečné spojení města a přírody

Mezi hlavní zásady zdravého životního stylu patří kvalitní spánek, pohybová aktivita a pestrá výživa. Dá se ale uprostřed Prahy najít rezidenční místo skutečně oplývající klidem? Bydlení, které je obklopené zelení, takže si jeho obyvatelé mohou užívat radost z přírody a široké škály fyzických aktivit ve zdravém prostředí, které je hned za dveřmi? A co když je pomyslnou třešničkou na dortu mezi požadavky to, aby se jednalo o rodinný dům se zahradou, kde si můžete s celou rodinou pěstovat zeleninu a ovoce, kterou si následně všichni vychutnají při relaxaci na vlastní terase?

KKCG Real Estate

Jednou z velmi mála lokalit, které unikátně propojují výbornou dostupnost historického centra města s dostatkem přirozené zeleně, je pražská čtvrť Košíře. V současné době zde vzniká projekt top’rezidence Pomezí, který nabízí to nejlepší z obou – na první pohled protikladných – světů. Rodinné domy rostou v přímém sousedství rozlehlého přírodního parku Košíře-Motol, který budoucím obyvatelům nabízí řadu benefitů – ať již právě zdravé prostředí pro klidný spánek či bohatou paletu možností aktivního trávení volného času.

KKCG Real Estate

Nízkoenergetické rodinné domy se zahradou

Řadové domy v Praze– Košířích vynikají nejen výjimečnou lokalitou, ale i prémiovými standardy, moderním řešením a designovým vybavením. Samozřejmostí je ekologická přívětivost, tedy nízkoenergetický provoz, akumulační nádrže na dešťovou vodu či příprava pro fotovoltaické panely. Prostorné rodinné domy v dispozicích 4+kk nebo 5+kk mají předzahrádku, venkovní terasu a zahradu s výměrou až 296 m2. Na soukromé zelené plochy navazuje vnitřní park, jenž vznikne v srdci rezidenčního areálu, a stanem se místem pro setkávání sousedů.

KKCG Real Estate

V nových domech na Praze 5 se rezidentům podaří najít pravý podzimní hygge – životní klid ve skandinávském stylu, vycházející z pohodlného bydlení a rodinného zázemí, kde se je možné si vychutnat krásu každého okamžiku.