Zdroj: SAZKA

Olympiáda se blíží! Češi, pojďme do toho!

Sazka jako generální partner Českého olympijského týmu netrpělivě očekává letní olympiádu, která vypukne 23. července v Tokiu. Těšíte se s námi? Máte na co!

Olympijské hry se letos sice konají bez diváků, fandit se ovšem bude o to víc na domácí půdě. V Praze a Brně jsou připraveny Olympijské festivaly, kde bude přes třicet sportovišť k praktickému vyzkoušení sportů. Také se tam budou potkávat sportovní (i kulturní) celebrity s fanoušky. Proto neváhejte a využijte možnosti zažít olympijskou atmosféru.

Na festivalu se setkáte i s úspěšnými sportovci.Na festivalu se setkáte i s úspěšnými sportovci. | SAZKA

Vzhledem k tomu, že Česká televize bude pokrývat především živé přenosy ze sportovišť, můžete se těšit na rozhovory a lifestylový obsah na nové internetové televizi Czech Team TV. Vysílání této televize bude přes Mall.tv, iSport a HBBTV ČT.

Jako průkopník Sazka podpořila hlavní pořad této televize, a to Sazka studio Stromovka, které bude každé odpoledne živě vysílat z pražského festivalu denní souhrn událostí z Tokia. Dále se tam bude diskutovat se zajímavými hosty ze sportu a kultury a hlavně: Pokud karanténní opatření dovolí, CHYBĚT NEBUDOU ANI OLYMPIONICI, kteří po výkonu dorazí přímo z Tokia.

Pojďte s námi na Olympijský festival, zablbněte si na stanovišti Sportu v okolí s plastovými bumber bally a omrkněte naše Sazka studio Stromovka v akci. Bezpečnosti se bát nemusíte. Kapacita obou areálů bude monitorována, bude se tam dokládat testování/očkování, a zároveň tam bude možnost otestování před areálem. Více informací o festivalech najdete zde: www.olympijskyfestival.cz

Na Olympijském festivalu nebude chybět ani stánek Sport v okolíNa Olympijském festivalu nebude chybět ani stánek Sport v okolí | SAZKA