Zdroj: TOPSTONE s.r.o.

Nedělejte kompromisy, dopřejte si tu nejlepší podlahu z přírodních materiálů

Čeká vás rekonstrukce bytu nebo pořizujete zbrusu nové bydlení a lámete si hlavu s tím, jakou zvolit podlahu? Pak svoji pozornost zaměřte na ty vysoce kvalitní, zdravotně nezávadné a snadno udržitelné. Právě takové nabízí firma TOPSTONE, která k výrobě originálních povrchových podlah používá směs přírodních kamínků a unikátních pojivových materiálů.

Kamenné koberce TopStone mají navíc řadu dalších vlastností, které ocení hned několik částí vašeho těla - nohy, uši i dýchací cesty. Jsou totiž protiskluzové, odhlučněné a antialergenní.

U těchto podlah se tak nemusíte bát nežádoucího hluku; s trochou nadsázky lze říci, že ani neuslyšíte spadnout špendlík na zem. Je to díky použití epoxidové pryskyřice certifikované atestem zdravotní nezávadnosti, která je dokonalým izolátorem pohlcujícím vibrace, zvukové vlny a tím i kročejový hluk pocházející od sousedů (dupání, běhání apod.). Není proto nutné podlahu jakkoliv dále zvukově izolovat, pryskyřice zvládne vše. Díky své unikátní struktuře je zase povrch antialergenní a velmi snadno se udržuje, dokonce umožňuje použití parního čističe.

Dalším benefitem je povrch podlah, který překvapivě nechladí. Naopak se pyšní vynikající akumulací a přenosem tepla, a proto je ideální pro podlahové topení.

Kamenné koberce se skvěle hodí i do koupelnyKamenné koberce se skvěle hodí i do koupelny | TOPSTONE s.r.o.

Dokonalý designový vzhled

Podlahy z přírodních materiálů jsou nejen praktické, ale i vizuálně přitažlivé. Důvodem jsou kvalitní pojiva, která jsou pouhým okem prakticky neviditelná. Základní pojivo, které drží kamínky pohromadě, je vyrobeno z čirého materiálu EpoStone Clean a je jedinečné tím, že ho firma vyvinula ve vlastních laboratořích a dále zdokonalovala. Proto je na trhu několik novinek jako například pojivo PurStone, který vyniká tím, že je 100% UV stabilní a cenově velmi atraktivní. Nejlépe se hodí jako pojící materiál pro světlé kamínky.

Zákazníci, kteří z různých důvodů spěchají s rekonstrukcí nebo pracemi na novostavbě, by měli volit materiál PolyaStone. Ten se rovněž pyšní 100% UV stabilitou, ale navíc i vyšší pevností a rychlým vytvrzením a odolností vůči nízkým teplotám (lze ho používat už od 5 °C). Proto je vhodné ho pořídit jako pojivový materiál kamenných koberců umístěných například v garážích.

Majitelé interiérových bazénů se slanou vodou by zase měli volit pojivo PurStone One.

Kamenné koberce podle vašeho gusta

Na výběr je celá řada barevných kombinací a odstínů, které splní představy i těch nejnáročnějších zákazníků. A pozor, kamenné koberce se dají aplikovat i na stěnu. Můžete je umístit například za kuchyňskou linku, použít na šatní stěnu či jako dekorační obklad na zeď.

Kamenná aplikace může oživit i stěnu kuchyně a dalších místnostíKamenná aplikace může oživit i stěnu kuchyně a dalších místností | TOPSTONE s.r.o.

Firma TOPSTONE je na trhu již 25 let a vývoj podlahových systémů pro interiéry i exteriéry dovedla k dokonalosti. V interiéru můžete její povrchy aplikovat například na chodby, do sklepů a vstupních hal, skvěle se hodí i do všech obývacích pokojů, koupelen, garáží či na schodiště. Jasnou volbou je pak kamenný koberec jako povrch u vnitřních i vnějších bazénů.

Kamenné koberce TopStone kombinují výhody všech typů podlah. Jejich unikátní povrch je výsledkem mnohaletého vývoje, prošel laboratorními testy a využívá jedinečnou patentovanou technologii vlastního pojiva. Zkrátka TopStone v interiéru kombinuje to nejlepší, co od podlah očekáváte.

www.topstone.cz