Zdroj: SAZKA

O miliony ze Sportky se hraje už třikrát týdně!

Třetí možnost, jak se v jednom týdnu stát loterním milionářem, nově nabízí Sportka. Kromě tradiční středy a neděle probíhá pravidelný tah nyní také každý pátek. Novinka přinese větší počet výher od desítek korun až po miliony.

Také rádi sázíte na páteční mimořádná losování Sportky? Nejste sami. Podle údajů Sazky si v pátek zajde pro tiket až třikrát více zákazníků než obvykle. Právě velká popularita mimořádek byla hlavním důvodem, proč se Sazka rozhodla dát zákazníkům další pravidelnou šanci stát se milionáři. Loterie od Sazky tak mohou teď generovat až 5 milionových výher každý týden.

Jen v tomto roce Sazka rozdala už 112 milionových výher, 66 z nich vytvořila právě legendární Sportka. Od svého vzniku tato nejznámější česká loterie vyrobila přesně 2 244 milionářů. Díky novému pátečnímu losování bude tento počet růst ještě rychleji.  

Přečtěte si také: Životní klika! Díky Sportce se stal milionářem ještě před třicítkou

Zájem o páteční tahy mimo jiné zajišťovaly lákavé věcné výhry. Oblíbené prémie budou součástí pátků i nadále. Už brzy na vás čeká třeba Halloweenský meloun anebo parádní SUV Škoda Kodiaq.

Nezapomeňte tedy, že i tento pátek se ve Sportce hraje o desítky milionů korun. Tiket můžete vsadit na jednom z mnoha prodejních míst Sazky nebo z pohodlí domova na tomto odkazu.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.