Zdroj: Webtip

Co nesmí na vaší zahradě chybě? Party stan, pivní set a zahradní gril!

Léto je tu, spolu s ním přišla i doba oslav a setkávání s rodinou a přáteli při posezení na zahrádce. Abyste si to pořádně užili, musíte si mít kam sednout, být chránění před nepřízní počasí a dát si něco na zub. Žádná pořádná zahrada se tak neobejde bez grilu, party stanu a pivního setu.

Setkání s přáteli nám bylo po dlouhé týdny odepřeno, teď nastává ten nejlepší čas všechno dohnat. Naplánujte oslavu letní sezóny, posezení nad sklenkou dobrého pití a talířkem vynikajícího jídla. Abyste měli hosty kam usadit, oceníte pivní set. Maso nebo klobásku opečete na grilu, před možnou nepřízní počasí se schováte pod party stanem. Jak tohle všechno pořídit?

Party stan vás ochrání před deštěm i větrem

Když se chcete schovat před slunečními paprsky, větrem nebo deštěm, není nic jednoduššího než si sednout do party stanu. Když tam navíc umístíte stůl s dobrotami, všichni budou spokojeni.

Jak takový party stan vybrat?

Velkou výhodou party stanu jsou bočnice s průhlednými okny. Budete tak mít přehled o všem, co se děje kolem. Uvidíte třeba i na bazén.

Než se vydáte do obchodu, popřemýšlejte, jak velký party stan chcete a jakou by měl mít konstrukci. Ta by měla něco vydržet. Oceníte i výztuhy a obvodový rám u země.

Náš tip: Hledáte party stan, který rychle postavíte i složíte? Poohlédněte se po „nůžkovém stanu“, který jen rozbalíte, upevníte a máte hotovo.

Webtip

Všechny hosty bez problému usadíte díky pivnímu setu

Čekáte víc hostů a přemýšlíte, kam je usadíte? Když jim dáte křesílka, ke stolu se jich moc nevejde. Prostor zahrady taky není nafukovací. Jenže potřebujete, aby měli nejen kde sedět, ale taky kam položit talíř a postavit sklenku nebo orosený půllitr. Co teď? Zainvestujte do pivního setu.

Určitě jste se s ním už mnohdy setkali. Pivo ani pípu v něm nehledejte. Jde o sestavu dvou lavic a jednoho stolu, která má všestranné využití. Můžete ho totiž postavit na zahradě, terase, při různých kulturních akcích, i v party stanu.

Webtip

Přátele pohostíte vlastnoručně ogrilovaným masíčkem

Není nic lepšího než se zakousnout do právě ogrilované klobásy, masa, zeleniny. Možná máte mezi přáteli i milovníky grilovaného sýra. Pohostěte takovými dobrůtkami své hosty i vy. Budete k tomu ale potřebovat zahradní gril.

Jeho výběr záleží na vás, volit můžete mezi klasickým grilem na dřevěné uhlí, lávovým grilem, plynovým grilem. Nemáte na něj moc prostoru? Hostinu připravíte i na elektrickém grilu.

Náš tip: Gril si nepořizujete jen na jedno grilování, proto si dobře promyslete, jaký koupíte. Při výběru zohledněte počet lidí, pro které budete často grilovat i to, co od grilování očekáváte. Jeto chuť jídla, nebo zdravá příprava?

Zahrada je skvělým místem k odpočinku i oslavám. Vytvořte si takové místo i vy a ukažte ho svým přátelům.