Petr Pavel

Petr Pavel Zdroj: Nguyen Phuong Thao

Miloš Zeman na obálce Reflexu 2018
Miloš Zeman na obálce Reflexu 2013
Plakát s Petrem Pavlem
Známka s Petrem Pavlem
Známka s Petrem Pavlem
6
Fotogalerie

Petr Pavel nechce být na známce, tak jsme ji vyrobili za něj. Stáhněte si plakát s budoucím prezidentem

Bylo to nejrychlejší focení na obálku v dějinách časopisu Reflex. Během pár minut před natáčením pořadu Prostor X vznikl portrét Petra Pavla, který zdobí aktuální obálku Reflexu. Rychlofocení se odehrálo v pondělí večer, kdy je uzávěrka tištěného čísla, a za snímkem stojí naše dvorní fotografka Nguyen Phuong Thao. Pokud byste si ji chtěli stáhnout a vytisknout, potřebná data najdete v článku.

Petr Pavel v jednom ze svých prvních povolebních prohlášení oznámil, že si na svůj obličej tolik nepotrpí a na známkách by raději viděl české hrady a zámky. To vyvolalo u lidí pozdvižení. Někteří se odvolávají na tradici, jiní zas říkají, že to je výlučně v kompetenci České pošty a některé fanynky smutní, že nemohou nového prezidenta (na známce) olíznout. Vyslechli jsme prosby všech a dáváme vám ke stažení jak možnou podobu známky, tak také portrét nového prezidenta od naší fotografky Nguyen Phuong Thao.

Stahněte si snímek Petra Pavla jako plakát ve formátu PDF >>>

Plakát s Petrem PavlemPlakát s Petrem Pavlem|reflex.cz

Známka s Petrem PavlemZnámka s Petrem Pavlem|reflex.cz

Známka s Petrem PavlemZnámka s Petrem Pavlem|reflex.cz

Jen pro srovnání přidáváme do fotogalerie archivní obálky Reflexu z let 2013 a 2018, kdy byl zvolen do funkce Miloš Zeman, a také z roku 2003, kdy se v nepřímé volbě stal prezidentem Václav Klaus. Druhé zvolení Klause už tehdejší redakce časopisu obálkou nereflektovala, stejně jako všechny volby Václava Havla, protože v 90. letech hrály na obálkách prim úplně jiné věci než politika.