Blogerka Anniken a její slabá chvilka.

Blogerka Anniken a její slabá chvilka. Zdroj: profimedia.cz

Norská reality show poslala módní blogery do kambodžské textilky. Ti se na místě zhroutili

Být blogerem je dnes mezi mladými lidmi velice populární. Protože kdo udává módní trendy, ten má slovo. Ostatní ho obdivují, oblékají se podle něj. Příjemné. Není to záležitost jen v našich krajinách, ale celosvětová. Blogeři píší o tom, co nosí dnes, v čem si půjdou zacvičit, co si pořídili do svého šatníku a čtenáři je za to zbožňují. Kdyby se ale na vlastní oči podívali, jak se oblečení vyrábí, možná by je nadšení v podobě fashion blogu přešlo...

V Norsku dostali nápad na natočení nové reality show. Vyzvali tři mladé fashion blogery a vydali se s nimi do hlavního města Kambodži, Phnompenhu. Jejich úkolem je žít život kambodžských příměstských obyvatel města. To zahrnuje i práci v továrně na oblečení. Na to, co fashion blogeři a jejich čtenáři tolik milují.

Když se do továrny s textilem dostanou a zjistí veškeré okolnosti, položí je to. Ačkoliv člověk dře a šije oblečení 70 hodin týdně, domů si MĚSÍČNĚ přinese něco kolem 130 dolarů. 

Podívejte se na krátké video, ve kterém blogeři prozřou když zjistí, kolik práce se skrývá za jejich oblíbeným koníčkem.