Video placeholde

Rimmer je tragický, ale stále mě baví. Červeného trpaslíka budeme dělat, dokud to půjde, říká herec Chris Barrie

Na pražském Comic Conu měl Reflex možnost položit pár otázek i Chrisi Barriemu, představiteli neurotického Rimmera v seriálu Červený trpaslík, jenž má v České republice velmi silnou a početnou fanouškovskou základnu. Chris byl v dobré náladě a i přes fakt, že účast na festivalech je pro herce náročná a jejich program nabitý, odpověděl pečlivě na všechny dotazy. Co jsme se od tváře Arnolda J. Rimmera BDP, SDP, zvaného Majzlík, dozvěděli, zjistíte ve videu.

Oba aktéři ze seriálu Červený trpaslík Craig Charles, jenž v seriálu zastává roli bohémského a flegmatického Davida Listera, a Chris Barrie, autoritářský, leč směšně neschopný Arnold Rimmer, dorazili na pražský Comic Con 2024 již první den v pátek. Oba dva čekala velká podpisová akce a fotografování s fanoušky. Craig Charles pak večer završil svou účast na Comic Conu předvedením svých DJ schopností na zahajovací párty, zatímco Chris Barrie pokračoval v autogramiádě a focení s fanoušky i následující den.

V rozhovoru se Chris Barrie rozpovídal o své postavě v Červeném trpaslíkovi, naznačil budoucí plány pro tento populární seriál v podobě dalšího speciálu (poslední byl film Země zaslíbená v roce 2020) a vyjádřil svou touhu na seriálu pokračovat, dokud se bude vyrábět, což všechny fanoušky britského kultovního skvostu zajisté potěší.