Video placeholde
Vymítání ďábla v plném proudu: Bubu bubu bubu bubu propadl jsem Belzebubu!
Paní magistro, a máte pro ty vaše povídánky o vyléčených z rakoviny nějaké důkazy?
Pokud se pozorně podíváte do levé strany fotky – to světlejší místo je zcela zjevně Satanáš prchající z mého těla před kouzelnou mocí paní Mědílkové!
Do tohoto horského domku si Lucifer netroufne! Paní Mědílková by ho hnala!
4
Fotogalerie

Vymítání ďábla. Je satanem posedlý JXD, nebo paní, která kasíruje tisíce na umírajících?

Paní magistra Radomíra Mědílková provozuje exorcismus, vymítání ďábla. Jenže pokud se s ní blíž seznámíte, zjistíte, že pokud je někdo ďábel, tak je to člověk, který nalhává umírajícím na rakovinu falešnou naději. Právě tak jako ona.

Když jsem jako student byl na praxi na dětské onkologii v Motole, viděl jsem umírat na rakovinu desítky dětí – a tu hrůzu ze smrti, kterou jsem viděl v jejich očích, si budu pamatovat celý život. I hrůzu v očích jejich rodičů. Během dalších let jsem pak bohužel viděl tutéž hrůzu z umírání na rakovinu v očích řady svých přátel. A mám ji v sobě – podobně jako vy a každý z nás – i já. Člověk v takové situaci udělá – zaplatí – cokoliv, když mu někdo nalže, že mu zachrání život.

Vylákat peníze ze smrtelně nemocného tím, že mu někdo nalže falešnou naději, je proto absolutně neetické a zavrženíhodné. Za okrádání padlých se ve slušných armádách v minulosti vždy a všude věšelo bez soudu. „Rakovinová onemocnění provázejí od počátku moji praxi jako trvalý bolestný otazník. Věnuji se jim hodně ve všech knížkách, zejména v knize Duše a tělo je o nich obsáhlá a podrobná kapitola,“ píše na svém webu Mgr. Radomíra Mědílková z Liberecka.

Taková hodná stařenka

Vystupujeme ve vsi u Liberce z auta a u pěkného domku nás čeká na pohled mile působící a usměvavá stará paní. Je původním vzděláním učitelka, jak se nám později svěří. Na první pohled působí tak normálně, že si musím připomenout, že o sobě tvrdí, že dokáže vyléčit rakovinu.

Po úvodních zdvořilostních formalitách mě paní Mědílková posadila do křesla a začala hledat, zda ve mně náhodou nesídlí ďábel. Měl jsem zavřít oči. Poté začala mluvit. A mě najednou zamrazilo v zádech, jako kdyby ta dáma začala žonglovat s ručními granáty. Jak mi totiž zaklapla víčka, začala mi do hlavy tichým vemlouvavým hlasem udílet povely autogenního tréninku. Mám ho v živé paměti, když jsem studoval, byl to šlágr, který s manželem vytvořila paní docentka Machačová – a já ho umím dodnes slovo od slova.

Jinými slovy – paní učitelka Mědílková se mě při vymítání ďábla, aniž mě o tom ovšem předem informovala, pokusila zhypnotizovat. Zbavit vlastního vědomí, racionality. A jak ty uvolňující sugesce valila, tak už mě tlačila v představách do jeskyně – regresu –, kde se začnou z neurotického či trpícího člověka valit potlačené stresy a on se může sesypat. Ta dáma prostě rozjela – zcela neautorizovaně a neeticky – celkem rizikovou metodu uvedení klienta do hypnózy, či alespoň hypnagogického stavu a regresu. Jenže paní učitelka to dělala blbě. I tu docentku Machačovou si nastudovala špatně. Stejně jako metody, jež dle vlastních slov používá.

Průběh hledání přítomnosti satana v JXD najdete ve videu. Celou repotáž poté v Reflexu č. 20, který vyšel ve čtvrtek 16. května 2019.

Reflex 20/2019Reflex 20/2019|Archív