Čechy zasáhl kult Plných košů. Proboha dost! prosí feministky.

Čechy zasáhl kult Plných košů. Proboha dost! prosí feministky. Zdroj: Petra Röslerová

Taky letos jedete do pr*ele? Ministryně Dostálová (ANO) vám za 2.000 miliónů ukáže, kudy se tam jede
Jaroslava Jermanová-Pokorná
Připadáte si jako zkamenělí?
Trůnění s primátorem Hřibem
Žokej Váňa vs. Petra Röslerová
23
Fotogalerie

Čechy zasáhl kult Plných košů. Proboha dost! prosí feministky

Zatímco ve světě snaha feminismu nekoukat na ženu jako na oběť touhy dosáhla značných úspěchů, v Čechách vypukla revoluce plných košů. Mnozí se na svých fotkách plně obdaření přírodou nestydí ani pyšnit se hastagem #metoo. A vychloubat se plnými koši (nejčastěji v lese) už začínají i další a další pohlaví. 

Světová média označují vyzývavé chování českých žen za skandální. Ženy se ovšem brání, že nejvíc se plnými koši chlubí hlavně muži, kterými tak mazaně maskují toxickou maskulinitu. Liberálně progresivistické čtverco-kruhy dnes přinesly i velmi smutnou zprávu, že s plnými koši se na sociálních sítích necudně vychloubá i dalších 23 pohlaví. Odborníci však přišli s palčivou otázkou, zda jsou ony plné koše opravdu pravé a zda si je někteří v touze po slávě nevycpávají nějakými implantáty.

Ať už je to jakkoliv, my v Reflexu máme staromilskou radost, když rostou jako houby po dešti.

Petra Röslerová, toho času na mateřské dovolené, paroduje české celebrity a politiky s takovou přesností, že kdyby jí na oblečení občas neprosvítala izolepa, vůbec byste nepoznali, kdo je kdo. Nyní vám svá díla představuje v naší rubrice Oko za oko.

Na další parodie se podívejte do galerie: