Donald Trump.

Donald Trump. Zdroj: Reuters

Donald Trump je rok bez Twitteru.
Trumpův zablokovaný profil.na Twitteru
Alana Ritchsona v seriálu Reacher
Alana Ritchsona v seriálu Reacher
Alana Ritchsona v seriálu Reacher
8
Fotogalerie

Never more Trumpovu chápání „pravdy“

Zdálo by se, že po ruské invazi na Ukrajinu je všechno jinak, ale všechno je naopak při starém špatném: Putin, tedy Rusko, strká prsty a hlavně zbraní tam, kam nemá, stejně jako v letech 1979, 1968, 1956, 1939 a vlastně pořád. Aktuální never more bylo psáno ještě před ruským útokem, a tak ho získává americký exprezident Trump, který sál z prsu Matičky Rusi například v roce 2016.

VERONIKA BEDNÁŘOVÁ:

Trumpův zablokovaný profil.na TwitteruTrumpův zablokovaný profil.na Twitteru|Twitter,

Donald Trump spustil v pondělí 21. února, na Den prezidentů, svou vlastní sociální síť Truth Social (Sociální pravda). Na starosti ji má Devin Nunes, jeden z nejvěrnějších Trumpových zastánců v kauze údajného vměšování Ruska do prezidentských voleb roku 2016. V pilotním příspěvku Trump napsal: „Připravte se! Váš oblíbený prezident se s vámi zase brzy uvidí!“ Bez komentáře. 

KATEŘINA KADLECOVÁ:

Alana Ritchsona v seriálu ReacherAlana Ritchsona v seriálu Reacher|Amazon Prime Video

Dnešní svět je tak posedlý seriály, že diváci i mizernou práci slupnou jak malinu. Reacher na Amazon Prime tentokrát v hlavní roli představuje (místo stejně neadekvátního Toma Cruise) prkenného Alana Ritchsona. I brak se dá dělat na úrovni, tady ovšem drsoňovi z kartonu sekundují nepravděpodobné, černobílé „postavy“ a každý zvrat v ději se polopaticky dovysvětluje a demonstruje, aby se publikum náhodou neztratilo. Předloze Leeho Childa i reacherovským filmům to nesahá po kotníky. Výsledek? 80 % na ČSFD.

VOJTĚCH RYNDA:

Zach AveryZach Avery|Profimedia

Zrovna když streamingové služby vytěžují skutečné příběhy „sériových podvodnic“ v seriálech Neskutečná Anna (o lehkoživce Anně Sorokině) či The Dropout (o biotechnologické „expertce“ Elizabeth Holmes), píše život další takovou story. Americký herec Zach Avery se účastnil Ponziho schématu (takzvaného letadla), skrze něž z důvěřivých hejlů vytahal na 230 milionů dolarů. Tvrdil, že spolupracuje s HBO a Netflixem. Teď už je za mřížemi a HBO s Netflixem o něm leda tak natočí seriál.