„Na olympiádě bývá hodně sexu,“ řekla před pár lety sportovnímu kanálu ESPN americká fotbalistka Hope Solo
Giovanna Pedrosová
Ingrid de Oliveirová
Syed hry označil za sexuální festival a mluvil i o sopečné erupci hedónismu.
Brazilské olympioničky Giovanna Pedrosová a Ingrid de Oliveirová
15
Fotogalerie

Velké sexuální orgie: Takto probíhají olympiády, když kamery vypnou

Jestli si myslíte, že když je olympiáda sportovní akcí nejvyššího formátu, má i chování sportovců ve volném čase nejvyšší úroveň, jste na omylu. Prakticky nejoblíbenějším tématem hned po sportu je sex. Média nemluví prakticky o ničem jiném a každý ročník má svůj sexuální skandál a stovky historek. Je to tak známý fakt, že už je dlouhé roky tradicí, že se sportovcům rozdávají kondomy zdarma. Letos bude ale všechno jinak!

„Na olympiádě bývá hodně sexu,“ řekla před pár lety sportovnímu kanálu ESPN americká fotbalistka Hope Solo a dodala, jak viděla lidi rozdávat si to na trávníku a mezi budovami - to vše při olympiádě v Londýně. Ta letošní tokijská bude v hodně věcech jedinečná a vše kvůli koronaviru. Omezení se budou týkat i sexu - letos žádné kondomy zdarma a dokonce přísný zákaz sexu! Za porušení sportovcům hrozí přísné tresty včetně vyloučení.

Sexkapády si tak budeme muset užít pouze v retrospektivě z předchozích let. Třeba skandál z her v Riu kolem brazilských skokanek do vody Giovanny Pedrosové a Ingrid de Oliveirové. Jedna z páru si na pokoj přivedla přítele a kolegyni sprostě přinutila odejít. Navíc den před finálem. Odměnou jim oběma bylo poslední místo a pro náruživou skokanku i pořádný trapas.

Londýnské letní hry a zimní v Soči byly pro změnu ve znamení Tinderu a Grinderu. Druhá zmiňovaná randící aplikace prý dokonce zkolabovala pod náporem aktivity sportovců ihned po příletu do britské metropole.

Snowboardista Scotty Lago jel z Vancouveru v roce 2010 domů o něco dříve - pořádný rozruch totiž vyvolala fotka, kdy jeho bronzovou medaili okusuje fanynka. To by asi nebylo tak špatné, kdyby ji zrovna Lago neměl pověšenou na úrovni klína. Naštěstí byl oblečený.

Letní olympiáda v Pekingu roku 2008 se po komentáři bývalého stolního tenisty Matthewa Syeda proslavila jako ta, kde bylo „víc sexu jak na Woodstocku“. Syed hry označil za sexuální festival a mluvil i o sopečné erupci hedónismu. 

Není se čemu divit - sex pomáhá odbourat stres a celkově se uvolnit, což je pro napjaté sportovce na nejdůležitější soutěži jejich života jednoznačně přínosné. Otázkou je, co už je příliš - v Sydney v roce 2000 se totiž oštěpař Breaux Greer přiznal, že měl každý den sex se třemi ženami. Aspoň šetřil ruku.

 

Jak probíhají současné olympijské hry můžete přímo se zákulisí z dějiště sledovat na isport.blesk.cz/loh-tokio-2021