Filmové tipy na letní víkend: Nejlepší zábavné animované filmy

Filmové tipy na letní víkend: Nejlepší zábavné animované filmy Zdroj: Archív

Filmové tipy na letní víkend: Nejlepší zábavné animované filmy

Studio Pixar představuje v oblasti animované tvorby už osmadvacet let absolutní světovou špičku.  Nejlepší celovečerní hity z jeho produkce můžete právě teď sledovat v on-line kině IVIO.tv. Užít si tři špičkové „pixarovky“, a desítky dalších filmů, můžete na počítači i v aplikaci pro iPhony a iPady.

AutaAuta|ArchívAuta

Blesk McQueen je závodní auto, které touží vyhrát slavný šampionát Zlatý píst. Cestou za svým snem však zabloudí - a u staré Silnice 66 náhodou objevuje ospalý zapadákov Kardanová Lhota. Díky jeho obyvatelům získává nové zkušenosti a poznává, že na světě existují i důležitější věci než trofeje, sláva a sponzoři.  Teprve když Blesk pochopí, že opravdová radost ze života se neskrývá za cílovou rovinkou, ale na cestě k ní, je připraven na svůj velký závod.

http://ivio.tv/5210/Auta

Vall-IVall-I|ArchívVall-I

V roce 2700 je planeta Země jedním velkým, pustým smetištěm. Lidé ji dávno opustili a jedinou bytostí, která ji obývá, je malý robot VALL-I. Třídí odpadky a svůj příbytek si vyzdobil vzpomínkami na zaniklou pozemskou civilizaci. Jeho největším pokladem je stará  videokazeta s muzikálem Hello Dolly. Jednoho dne však poblíž robotova domova přistane kosmická loď – a s ní do života osamělého VALL-Iho vstupuje energická robotka Eve...

http://ivio.tv/5192/Wall-E

Vzhůru do oblakVzhůru do oblak|ArchívVzhůru do oblak

Carl Fredricksen si na stará kolena splní životní sen. S pomocí stovek balónků promění svůj domek v létající obydlí a odletí s ním do jihoamerické divočiny. Naneštěstí se k němu připojí i horlivý osmiletý kluk Russell, kterého stařík ze srdce nesnáší. Nesouměrná dvojice se ocitne ve ztraceném světě, kde na ni číhají exotická zvířata i nebezpeční protivníci, proti kterým se musejí spojit  - a v boji s nimi uplatnit všechen svůj důvtip.

http://ivio.tv/5209/Vzhuru-do-oblak