Záhada Blair Witch

Záhada Blair Witch Zdroj: Profimedia.cz

Filmové tipy na čarodějnický sabat on line

Pomsta může být vražedná - alespoň v trojici filmů, kterými si můžete zpestřit poslední dubnovou noc. Vybrali jsme pro vás tři čarodějnické horory, které můžete sledovat v on-line kině IVIO.tv. A to legálně, zdarma - a samozřejmě nejen 30. dubna.

Záhada Blair WitchZáhada Blair Witch|ivio.czZáhada Blair Witch

Před patnácti lety dva mladí, neznámí režiséři Daniel Myrick a Eduardo Sánchez dokázali, že ke vzniku jednoho z nejstrašidelnějších hororů filmové historie stačí 60 tisíc dolarů a originální nápad. V kultovním snímku, který přinesl do pokladen kin 240 milionů dolarů, se tak vydává parta kamarádů do lesa, aby natočila film o místní čarodějnici. Studentská recese se mění v marný souboj se zlou, krvelačnou bytostí – a jediným svědectvím o něm zůstává záznam v kameře.

http://ivio.tv/1813/Zahada-Blair-Witch

Stáhni mě do peklaStáhni mě do pekla|ivio.czStáhni mě do pekla

Globální ekonomická krize zasáhla i cikánskou čarodějnici, která přestala splácet hypotéku na svůj starý, polorozpadlý dům. Soucitná bankovní úřednice Christine (Alison Lohman) se pokouší bezmocně vyhlížející klientce pomoct, nakonec se však se zlou potáže. Na krku má smrtelnou kletbu - a nezbývá jí nic jiného, než se pokusit zachránit svou nesmrtelnou duši před věčným zatracením. Důvtipná hororová hříčka je dílem zkušeného režiséra Sama Raimiho.

http://ivio.tv/865/Stahni-me-do-pekla

Hon na čarodějniceHon na čarodějnice|ivio.czHon na čarodějnice

Sličná venkovanka je podezřelá z čarodějnictví – a dva rytíři, kteří se právě vrátili ze Svaté země, ji mají dopravit ke krutému výslechu do vzdáleného kláštera. Nevinně vyhlížející oběť vzbuzuje soucit, na cestě krajinou zamořenou morem ovšem na poutníky čeká řada překvapení. Hlavních rolí v akčním kostýmním dobrodružství, které se po hollywoodsku inspirovalo Bergmanovou Sedmou pečetí, se ujali Nicolas Cage a Ron Perlman.

http://ivio.tv/875/Hon-na-carodejnice