Hrdinky Sexu ve městě v A jak to bylo dál... Z třicátnic jsou padesátnice, neobratně proplouvající v éře korektnosti.

Hrdinky Sexu ve městě v A jak to bylo dál... Z třicátnic jsou padesátnice, neobratně proplouvající v éře korektnosti. Zdroj: Profimedia.cz

Co dělat bez sexu a bez Samanthy: Nová kapitola Sexu ve městě hledá neobratně důvod, proč existovat

Když se některá ze čtveřice kamarádek Carrie, Samantha, Miranda a Charlotte s ostatními rozhádala, zmizela v seriálu Sex ve městě většinou maximálně na zbytek epizody. V nové „kapitole“ ze světa newyorských přítelkyň s názvem A jak to bylo dál… však tvář náruživé Samanthy vůbec neuvidíte. Její představitelka Kim Cattrallová dala během posledních let najevo, že už hrát nechce – navíc prý má problém s představitelkou Carrie, Sarah Jessikou Parkerovou. O tenzi mezi nimi se přitom šuškalo už na přelomu milénia, kdy se šest původních sérií vysílalo. Bulvár z toho žije dodnes.

Nepřítomnost hubaté, ale k přítelkyním vždy loajální Samanthy přitom bije do očí, což tvůrci ještě zhoršují hned v první epizodě, která působí, jako by si vyřizovali účty s reálnou herečkou. Nechají Carrie a Mirandu mluvit o tom, jak jim Samantha přestěhovaná do Londýna nebere telefony. A že si Carrie myslela, že pro Samanthu znamená víc než jen „bankomat“ – pohádaly se totiž kvůli společnému byznysu. Tvůrci pak Samanthu sice nechávají „mluvit“ ve smířlivých textovkách, přesto se nemůžete zbavit pocitu, že Samantha si s sebou přes oceán odvezla i vtipy.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!