Zdroj: Restaurant 59 s.r.o.

Apart Hotel Jablonec láká na zážitkovou gastronomii

Dovolená v Jizerských horách zní jako výtečný nápad přes zimu i v létě. Lokalita je vyhlášená skvělými stopami pro běžecké lyžování a letní turistika taktéž slibuje pěkné výhledy. Za výchozí místo lze zvolit třeba Jablonec nad Nisou. Tam se totiž za fyzickou aktivitu můžete odměnit delikátním gastronomickým zážitkem.

Apart Hotel Jablonec je místem, kde se pohodlně ubytujete, výborně najíte a samozřejmě něco zažijete. Jablonec nad Nisou je hlavním kulturním střediskem Jizerských hor, a tak kdyby počasí náhodou nepřálo výletu do hor, vždy se zde nějak zabavíte. Pravděpodobně i v samotném hotelu.

Hotel s nekonečnými možnostmi zábavy

Přáním většiny návštěvníků Jablonce nad Nisou je aktivní dovolená, a proto vám v hotelu poradí zejména s tím, jaké aktivity lze podniknout v okolí.

Namátkou jmenujme například loď Barník, kterou si můžete rezervovat pro soukromé grilování, paddleboarding na přehradě, jízdu na koloběžkách, sjíždění Jizery na kanoe či místní aquapark.

Ti, kdo touží spíš po odpočinku, si mohou v hotelu objednat masáž. Masérka dojde po předchozí objednávce přímo na pokoj, takže soukromí je zajištěno. Ideální zábava do deštivých dnů.

Ubytování za dobrou cenu s veškerým luxusem

Apart Hotel Jablonec cílí na široké spektrum hostů, nabízí ubytování od jednolůžkových po čtyřlůžkové rodinné pokoje. Pokoje jsou plně vybaveny včetně klimatizace, příslušenstvím pro přípravu kávy a čaje, minibary, ale i bezdrátovým dobíjením chytrých zařízení. Apartmány navíc disponují vybavenou kuchyňkou. Nechybí zde ani luxusní mezonetový Superior Apartmá pro náročné klienty.

Restaurant 59 s.r.o.

Ceny jsou velmi příznivé a velkým plusem je možnost online objednání. Žijeme v 21. století, nikdo nemá chuť se telefonicky dotazovat na dostupnost. Mnohem snazší je posadit se k počítači a online si ověřit, zda je daný termín obsazený, či nikoliv. Hostům zde ve všech ohledech vychází vstříc, přistupují k nim individuálně.

Také proto má hotel na TripAdvisor excelentní hodnocení pěti hvězdičkami. Zahraniční hosté si chválí angličtinu personálu a bezproblémovou domluvu, oceňují skvělé vybavení pokojů, vynikající ceny ubytování, blízké parkování a také místní pokrmy. Hotelová restaurace je skutečně vyhlášená.

Moderní kuchyně z celé Evropy

Do restaurace Restaurant 59 v těsné blízkosti hotelu chodí nejen ubytovaní hosté, ale i široká veřejnost. Stavit se může kdokoliv, koho láká moderní evropská kuchyně, nebo koho zajímá zážitková gastronomie. R59 totiž nejspíš není místem, kam byste chodili jíst každý den, zato si však buďte jistí, že na zdejší návštěvu nezapomenete.

Pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Kuraciny se zde klade důraz hlavně na čerstvost a snaží se podporovat místní dodavatele. V restauraci tedy máte šanci ochutnat regionální výrobky včetně piva z lokálních pivovarů.

Restaurant 59 s.r.o.

Světový gastronomický zážitek

V restauraci umně kombinují lokální produkty se zahraničními ingrediencemi a vytváří evropské pokrmy, jež byste mohli ochutnat v nejznámějších evropských metropolích. V Jablonci nad Nisou poznáte na jednom místě chutě mnoha států

Už po přečtení menu je jasné, že jídlo zde bude opravdovým zážitkem. Upřednostníte raději risotto s pečenými paprikami a parmazánem, kuřecí prso s kukuřičným pyré a opálenou kukuřicí či hovězí steak?

Pobyt v Apart Hotel Jablonec je jednoznačně zážitkem pro tělo i mysl. Samozřejmě však záleží rovněž na tom, s kým se sem vydáte. Hotel má nachystané pobytové balíčky pro rodiny, romantické pobyty pro dva či dámské jízdy pro kamarádky. Vítáni jsou všichni hosté, a to i s jejich domácími mazlíčky.