Milan Rokytka s již bývalou snoubenkou J. L.

Milan Rokytka s již bývalou snoubenkou J. L. Zdroj: tydenikobcanskepravo.cz

Otrávený alkohol a rozchod: Drahošova guerilla zničila soukromý život novináře Rokytky

Vražedný pokus na novináře Milana Rokytku, který proběhl těsně po prezidentské volbě ve volebním štábu Miloše Zemana, sice novináře nezabil, ale zničil mu privátní život a rodinné štěstí. Hanební Drahošovi pohůnci dosáhli svého a statečného novináře citelně a nevratně poškodili. Už si asi nezasouloží.

Nejslavnější český someliér Milan Rokytka vešel v širší známost až po letošních prezidentských volbách, my z medií však tohoto velikána klávesnice známe a respektujeme již dlouhá léta. Jeho práce v nejserióznějším médiu České republiky – Parlamentních listech – představuje to nejlepší z polistopadové novinářské tvorby, co u nás kdy bylo publikováno.

V pátek Rokytka na svém serveru opublikoval skutečně skandální a nesmírně zajímavou zprávu – zrušil své zasnoubení s J. L. Sdělení doprovází fotografie pana Rokytky s onou proradnou ženštinou a prohlášení, kde o sobě pan Rokytka píše chvílemi v první a chvílemi v třetí osobě. Text jeho prohlášení je plamenný.

Hovoří Rokytka

„Bohužel jsme zjistil, že ačkoliv mnou byla J. L. řádně akreditována na volební studio v TOP hotelu jako fotoreportérka, tak dala přednost prý bohatšímu rautu v Kongresovém centru Praha a pak mi týden tvrdila, že nevěděla o mém kolapsu, neboť přišla do hotelu pozdě až po mém odjezdu v sanitce," píše na svém webu Milan Rokytka.

A jeho text pokračuje: „Na videozáběrech publikovaných na internetu jsem však zjistil, že v TOP hotelu byla už v době, kdy mne později tragicky zesnulý kolega Karel Slezák vedl uložit na stupínek v modrém salonku, neposkytla mi však pomoc a schovávala se před kameramanem, takže byla jen těžko k postřehnutí, nicméně po svědectví dalších zúčastněných osob jsem ji vlevo dole také objevil. Když jsem se jí na to dnes tázal, dále mi lhala, že o ničem nevěděla, že jí prý nějaký známý bral okolo ramen a pasu, nosil jí drinky a o mém bezvědomí neměla vůbec žádné povědomí, a proto se mnou nemohla jet do nemocnice.“

Zrazený muž

Milan Rokytka ale nedomluvil! Nedočkavým čtenářům sdělil pointu příběhu s onou proradnou ženou: „S takovou nedůvěryhodnou lhavou osobou samozřejmě nelze dále kráčet na společné cestě profesním ani osobním životem, natož si ji vzít za manželku, jak jsme v Jižních zahradách Pražského hradu plánovali, uzavřel zjevně rozrušený Milan Rokytka.

Když jí to oznámil, vyhrožovala mu, že toho bude litovat. TOP reportérky proto budou kauzu dále sledovat. Prý ji potkal na Farmáři roku, kde působila smutně a opuštěně, vetřela se pak do jeho přízně a bral jí na různé společenské a novinářské akce, nešlo jí však o občanskou novinařinu ani o vztah s Rokytkou, ale jen se dle vlastních slov „nažrat a nachlastat“, k čemuž jí popřál hodně štěstí.“

Najde se dobrovolnice?

Milan Rokytka si nezaslouží, aby za nezdařený atentát na svou osobu platil rozvratem soukromého života a ztrátou možnosti pohlavního styku. Pro jeho tvorbu je naopak důležité, aby jeho fyziologické potřeby byly náležitě uspokojovány, a on se mohl věnovat publicistické činnosti naplno.

Díky tomu, že ona proradná ženština nepochybně v Drahošově žoldu Rokytku nechala ožralého odvézt do nemocnice, místo aby se o něj postarala, tento velikán české literatury teď bude muset chodit spát s tvrdým. Protože – ale to je jen domněnka – panu Rokytkovi fakt málokterá podlehne. Takže končím tento truchlivý text výzvou k občanské angažovanosti: Najde se mezi čtenářkami nějaká dobrovolnice, která by panu Rokytkovi zadarmo dala?

Za jak dlouho vyprchá jedno pivo? Poradíme, kdy můžete usednout za volant >>>