Jennifer Fichter

Jennifer Fichter Zdroj: petice24.com

Osvoboďte učitelku, která měla sex se studenty!

Třicetiletá floridská učitelka Jennifer Fichterová dostala dvaadvacet let vězení za to, že měla sex se třemi sedmnáctiletými studenty. Puritánství amerického soudnictví z něj dělá křesťanský Talibán páchající zvěrstva. Podepište petici za její osvobození!

Místopřísežně prohlašuji, že kdyby se mne v sedmnácti letech ujala nějaká pohledná třicetiletá kantorka a zaučila mne v sexu, že by to bylo splněním všech mých tehdejších pubertálních přání. Na ode mne starší dámu, která se mne za tímto účelem ujala o trochu později, dodnes vzpomínám v nejlepším a bude mít místo v mém srdci až do smrti.

Ze samé podstaty lidské sexuality a morfologie totiž vyplývá, že zatímco muž může ženu znásilnit, protože má penis a erekci, žena může muže znásilnit jen těžko, protože mu nemá co kam strkat. Takže o znásilnění jít nemohlo, Jennifer Fichterová neznásilňovala ani v pasivní roli. Mimo jiné i proto, že násilím a bez souhlasu dotyčného erekci nevyvoláte.

Mohlo samozřejmě dojít k nucení do sexu, ale: Dále z podstaty lidské sexuality vyplývá, že - jako u ostatních živočichů - je agresivní, penetrační aktivita na straně samce, zatímco samice se sexu spíše podvoluje. Takže paní profesorka nutila studenty k tomu, co sami z podstaty své sexuality sami chtěli a toužili po tom. "Bolí to," řekla však jedna matka "zneužitého" mládence soudu. "Viděla jsem ho ztrácet se mi před očima." Jasně - hysterická maminka najednou viděla, že ztrácí moc nad adolescentním synem. S tím by se ovšem měla léčit, ne že za to pošlou učitelku do vězení.

Přesto floridský soud udělil učitelce neuvěřitelně krutý, drakonický trest dvaadvaceti let žaláře. A to celé za přečin, na základě kterého by jí tak nanejvýš měli vyhodit z té školy, co na ní kluky sváděla. Zavřít jí ale je hřích, nesmysl a zločin. Proto jsem se po dlouhých letech odhodlal k aktivismu. Petice za propuštění té nešťastné ženy je k podpisu zde. Vy, kteří byste v sedmnácti takovou učitelku ocenili stejně jako já, neváhejte podepsat!

Petici najdete ZDE.