Ženy v armádě

Ženy v armádě Zdroj: Profimedia

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Vláda má pravdu, ženy patří do armády! A na cvičení a dejte jim samopaly

Novela branného zákona prošla úspěšně legislativní radou vlády. Znovu se zavedou odvody, a to i pro ženy. Muži s náročnějšími sexuálními preferencemi mohou začít slavit.

Tento návrh je ze své podstaty skvělý a moudrý. Ministerstvo obrany sice vyhrožuje, že tato nová legislativa nijak nezasáhne do života běžných občanů, na druhou stranu ovšem úřad vzápětí dodává, že novela dále počítá se zavedením dobrovolného vojenského cvičení.

Pokud dáme tyto dva záměry dohromady, vyplývá z toho, že mladé ženy-odvedenkyně budou mít možnost (a samozřejmě k tomu budou i vyzývány státní propagandou) opakovaně se účastnit vojenských cvičení se zbraní. Takže kdyby to bylo jako v Izraeli, mohla by ulice českých měst ozdobit děvčata v minisukních a se samopalem.

Gratuluji autorům tohoto zákona a podtrhuji, že v široké sexuální nabídce, kterou naše země poskytuje, brutálně falické ženy s útočnou puškou Bren v uniformě dosud chyběly. Jakožto obdivovatel falických žen přítomnost ozbrojených děvčat v ulicích opravdu vítám, a předem avizuji, že od hlídek z nich složených si kdykoliv nechám i bez soudního rozhodnutí vykonat přísnou osobní prohlídku…