Eura

Eura Zdroj: Profimedia.cz

EU: Kradli jste, tak dostanete h...o!

Naši politici dostali během tří dnů dva důrazné vzkazy, že pokud se u nás nezmění politický styl, vyhrají příští volby komunisté s Dělnickou stranou sociální spravedlnosti. A navíc zkrachuje stát.

 

Volby se dají velmi snadno vysvětlit neúčastí pravicových voličů, kteří jsou už tak totálně nasraní zlodějinami svých volených zástupců, že radši zůstali doma.

 

Volič levicový nezůstane doma, ani kdyby tisíc Rathů, takže zlodějiny volených zástupců levice zas až tak volby neovlivní. Pravicový volič je však zvyklý přemýšlet a kombinace permanentního zvyšování daní pravicovou vládou s celou sérií korupčních skandálů této pravicové vlády způsobila, že si pravicový volič dal nohy na trnož a čekal, jak vyhraje komouš. Vyhrál.

 

O dva dny později se EU rozhodla, že České republice neproplatí dvanáct a půl miliardy korun z evropských fondů, anžto se tu moc kradlo. Na řadu dále přichází posouzení ještě několika rozvojových programů tou stejnou Evropskou komisí, takže vážně hrozí, že nám na dotacích nedají ještě mnohem víc.

 

Voliči vládě vzkázali: "Když budete krást, půjdete do pr..le, a ne do funkcí, a ať tu klidně vládne komouš!“ Evropská unie pak vládě jednoznačně řekla: „Kradli jste, tak dostanete h...o!“ Budou tato dvě konstatování alespoň něco platná? Změní alespoň o fous styl české politiky?