Jasmin se Steinkem měli podle přátel shlédnout film Takoví normální zabijáci, ve kterém muž musí zabít rodiče své mladičké přítelkyně, aby mohli být spolu. A pár se rozhodl, že udělají to samé.

Jasmin se Steinkem měli podle přátel shlédnout film Takoví normální zabijáci, ve kterém muž musí zabít rodiče své mladičké přítelkyně, aby mohli být spolu. A pár se rozhodl, že udělají to samé. Zdroj: Mall TV

Že děti snadno podlehnou svodům světa dokazuje i případ teprve 12leté Kanaďanky Jasmine Richardson, která spolu se svým o 11 let starší přítelem vyvraždila svou rodinu včetně malého bratříčka.
Steinke uprostřed dubnové noci ubodal dívčinu matku, pak i jejího otce. Tylera zabila Jasmin. Těla objevil druhý den jeho kamarád.
Jasmině vlastnoručně zavraždila i svého osmiletého bratříčka
Steinkeho matka byla alkoholička, otec ho týral a Steinke si prošel jako dítě šikanou. Trpěl násilnickými sklony.
Steinke o sobě tvrdil, že je 300 let starý upír a miluje pití lidské krve. Sám pocházel z otřesných poměrů
13
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: 12letá dívenka vyvraždila vlastní rodinu kvůli staršímu upírskému příteli

Že děti snadno podlehnou svodům světa dokazuje i případ teprve 12leté Kanaďanky Jasmine Richardson, která spolu se svým o 11 let starší přítelem vyvraždila svou rodinu včetně malého bratříčka. Stala se patrně nejmladší masovou vražedkyní v Kanadě. Zločin, který spáchala šokoval ovšem celý svět - rodiče i bratra zabila prý proto, že jí rodina bránila ve vztahu se starším mužem.

Jasmine se od roku 2005 začala zajímat o gotickou subkulturu - začala se oblékat podle svého, hlavně do černého, spolužáci se jí vyhýbali a někteří se ji dokonce báli. Učitelé se jí často snažili promluvit do duše ohledně vizáže i chování, ale marně. V lednu 2006, když jí bylo 12 let, se na koncertě seznámila s o 11 let starším Jeremym Steinkem. Asi není divu, že kamarádi a hlavně rodiče s jejich vztahem nesouhlasili.

Steinke o sobě tvrdil, že je 300 let starý upír a miluje pití lidské krve. Sám pocházel z otřesných poměrů - matka byla alkoholička, otec ho týral a Steinke si prošel jako dítě šikanou. Trpěl násilnickými sklony. Jasminini rodiče jí vztah zakazovali, pak ji i trestali, nakonec jí ve stýkání se se starším mužem zabránili úplně. Dvojice začala komunikovat pomocí internetu.

Jasmine se Steinkem měli podle přátel shlédnout film Takoví normální zabijáci, ve kterém muž musí zabít rodiče své mladičké přítelkyně, aby mohli být spolu. A pár se rozhodl, že udělají to samé. A neušetří ani Jasminina osmiletého brášku Tylera. Steinke uprostřed dubnové noci ubodal dívčinu matku, pak i jejího otce. Tylera zabila Jasmine. Těla objevil druhý den Tylerův kamarád. Policie si původně myslela, že i Jasmine se stala obětí vraždy, o den později ji ale zatkli i s jejím přítelem 130 km od domova.

Podle kanadských zákonů mohou být obviněni pouze jedinci starší 12 let, do 14 ale nemohou být souzeni jako dospělí. Maximální trest pro ně je 10 let, a ten taky Jasmine roku 2007 za trojnásobnou vraždu dostala. Steinke dostal tři doživotí. Od roku 2016 je Jasmine svobodná, podle odborníků její náprava proběhla velice dobře, dívka svých zločinů velice lituje. Nyní žije kdesi v Kanadě a podle všeho se opět zapojila do běžného života.