Sláva se jí ale stala osudnou - zastřelil ji posedlý fanoušek, která nakonec zabil i sebe.
Christinin bratr na útočníka okamžitě skočil a zabránil dalšímu krveprolití
Sláva se jí ale stala osudnou - zastřelil ji posedlý fanoušek, která nakonec zabil i sebe.
Krátce před smrtí se fotila s fanoušky
Krátce před smrtí se fotila s fanoušky
17
Fotogalerie

Tragické osudy: Z Youtube až k vyprodaným klubům: Mladičkou zpěvačku pak zastřelil šílený fanoušek

YouTube je plný nesmírně nadaných lidí - zpěváků, kteří by dokázali vyprodat koncertní haly zde najdete vícn než ve všech televizních talentových soutěžích. Jednou takovou byla i Christina Grimmie, která začínala videi ze svého pokoje, na kterých zpívala cover verze populární písniček. Nakonec se dokázala dostat až na vrchol a postavila se před stovky fanoušků v hudebních klubech. Jeden z nich ji ale miloval víc, než bylo správné...

Christinina hudebního talentu si její táta všiml už když jí bylo šest let a brzy na to se začala učit hrát na piáno. V patnácti na Youtube nahrála své první video - zpívala na něm cover písničky ze seriálu Hannah Montana. Ještě týž rok se proslavila cover verzí písničky Miley Cyrus.

Christina získala velice rychle ohromnou popularitu. V soutěži, kterou uspořádalo Youtube se umístila na druhém místě za Selenou Gomez. Právě Seleny matka si jí na webu vyhlédla a stala se její managerkou. Christina tak po pouhých dvou letech začala koncertovat a nahrála i vlastní album.

Dělala předskokana na koncertech Seleny i Jonas Brothers, jejichž fanoušci si ji brzy zamilovali. Podepsala dokonce i smlouvu s kanálem Disney, na kterém měla vlastní pořad. Nakonec se roce 2014, přestože už byla poměrně populární, zúčastnila soutěže The Voice, ve které po několika měsících skončila na třetím místě. Díky tomu podepsala i smlouvu s velkou nahrávací společností.

Popularita se jí ale stala osudnou - po jednom koncertu v roce 2016 ji během autogramiády zabil sedmadvacetiletý Kevin James Loibl. Christina se ho zrovna chystala obejmout, když na ní třikrát vystřelil. Christinin bratr po něm okamžitě skočil, chvíli se prali, Loibl se mu ale vymanil a na místě se zastřelil. Christinu se ještě pokoušeli zachránit v nemocnici, ale marně. Utrpěla střelnou ránu do hlavy a dvě do hrudi. Policie později odhalila, že Loibl byl Christinou doslova posedlý.