Lita Milan začala ronou točit velice populární filmy, včetně takových jako Násilní muži, nebo Kolt pro leváka, kde se objevila po boku Paula Newmana.

Lita Milan začala ronou točit velice populární filmy, včetně takových jako Násilní muži, nebo Kolt pro leváka, kde se objevila po boku Paula Newmana. Zdroj: Profimedia

Slibně rozjetou kariéru ale obětovala Ramfisovi Trujjilovi, který ji doslova učaroval.
Ramfis Trujillo, zhýčkaný playboy a syn mocí posedlého diktátora Rafaela Trujilla.
Rovnou začala točit velice populární filmy, včetně takových jako Násilní muži, nebo Kolt pro leváka, kde se objevila po boku Paula Newmana.
Rafael Trujillo diktátor z Dominikánské republiky
Lita Milan začala ronou točit velice populární filmy, včetně takových jako Násilní muži, nebo Kolt pro leváka, kde se objevila po boku Paula Newmana.
15
Fotogalerie

Manželky diktátorů: Královna Hollywoodu upsala svou duši pološílenému karibskému despotovi

Diktátorů je v moderních dějinách nemálo, není tak divu že ne všechna jména jsou známá po celém světě. Přesto to z nic hnečiní o nic menší zrůdy. Jedním takovým byl Ramfis Trujillo, zhýčkaný playboy a syn mocí posedlého diktátora Rafaela Trujilla. Ramfis následoval v otcových stopách, jeho vláda byla krutá, ale velmi krátká. Za ženu ještě před nástupem k moci pojal nadějnou hollywoodskou hvězdičku Litu Milan. Ta svou kariéru i život upsala nepoznanému ďáblu.

Dokud byla Dominikánská republika v područí Rafaela Trujilla, měl jeho syn velice šťastný život. Ve čtrnácti ho otec jmenoval plukovníkem, podle některých zdrojů to bylo už v jeho čtyřech letech, v devíti se měl stát brigádním generálem - dostávaly se mu veškeré pocty i plat, které k těmto pozicím náležely. Ještě jako dvacetiletý mladíček vyrazil do Spojených států za studiem, na ta se ale brzy vykašlal a zamířil lovit krasavice do Hollywoodu.

 

Už tehdy měl Ramfis pověst playboye a velice štědrého milence, svým partnerkám kupoval nejen šperky ale i norkové kožichy či dokonce luxusní auta. Taky měl na krku obvinění z hromadného znásilnění a objednávku několika vražd. Skončil dokonce v „sanatoriu“, kde ho léčili elektrošoky. A pak se s ním seznámila Lita Milan - americká herečka maďarského původu.

Do showbyznysu se dostala z obyčejného pěveckého sboru. A rovnou začala točit velice populární filmy, včetně takových jako Násilní muži, nebo Kolt pro leváka, kde se objevila po boku Paula Newmana. Slibně rozjetou kariéru ale obětovala muži, který ji doslova učaroval. Ramfise si velice rychle vzala a povila mu dvě děti. Pár se po svatbě odstěhoval do Dominikánské republiky, jenže brzy na to byl Ramfisův otec zastřelen.

Ramfis se ujal vlády a začal se vrahům svého otce mstít, několik jich dokonce zabil sám. U moci ale dlouho nevydržel, a tak i s Litou uprchli do Madridu. Manželé měli bohatství dost velké na to, aby z něj mohli pohodlně žít po zbytek života, jenže Ramfis se po pár letech zabil při autonehodě. Lita dál vedla zhýralý život plný večírků a zbytečných nákupů, a peníze tak během pár let rozfofrovala. Nadělala pořádné dluhy a před několika lety dokonce musela opustit svůj palác v Madridu. Podle posledních informací žije v maličkém bytě na okraji metropole.