I v pokročilejším věku to Brigitte Bardot sekne.

I v pokročilejším věku to Brigitte Bardot sekne. Zdroj: Profimedia.cz

Brigitte Bardot se nahoty před televizními kamerami rozhodně nebála.
Problém obdivované sexbombě nedělal ani sexuální vztah s ženami.
Brigitte Bardon vypadá skvěle i ve starším věku.
Bridgitte Bardot se objevila v mnoha filmech.
Problém obdivované sexbombě nedělal ani sexuální vztah s ženami.
61
Fotogalerie

Sexbomba Brigitte Bardot: Vlastního syna nazvala nádorem, sáhla si na život a měla nespočet milenců a milenek

Blonďaté vlasy, silně namalované oči, plné rty a luxusní tělo. Tak by se dala popsat francouzská filmová ikona Brigitte Bardot, která slaví 86. narozeniny. Žena, které ležel u nohou celý svět, ale neměla pohádkový život. Zničila ji sláva, trpěla psychickými problémy, několikrát se dokonce pokusila o sebevraždu a nenáviděla svého syna. Měla v posteli nespočet sexuálních partnerů i partnerek a nakonec skončila v domě se zvířaty, kterým zasvětila zbytek svého života. Jaká ještě byla Brigitte Bardot?

Brigitte Bardot nikdy nechtěla být herečkou. Radši se chtěla věnovat tanci a hudbě. Nebylo jí ale přáno. V pubertě se z ní stala modelka a už jako patnáctiletá byla objevena producentem Rogerem Vadimem, do kterého se bezhlavě zamilovala a několikrát si kvůli němu sáhla na život.

Vadim se stal jejím prvním manželem, který ji dovedl až ke hvězdám. Ale s přibývající slávou a zástupy nápadníků, se Brigitte nechala trochu unést. Začala svého muže podvádět a oddávat se orgiím i s ženami. Roční vztah prý udržovala s kolegyní Marilyn Monroe. Pak ale přišlo nechtěné těhotenství s dalším manželem Jacquem Charrierem a porod nenáviděného syna Nicolase. „Těch devět měsíců, to byla noční můra. Bylo to jako nádor, který se živil z mého těla. Nedočkavě jsem čekala na moment, kdy se ho zbavím. Raději bych přivedla na svět psa,“ napsala Brigitte ve svých pamětech. Necelý rok po porodu si Brigitte opět chtěla vzít život a předávkovala se léky. Ani tentokrát se jí z tohoto světa odejít nepovedlo.

Ve svých 39 letech se Brigitte po vztahových eskapádách se slavnými kolegy (např. Jean Paul Belmondo, Sean Connery, Jimi Hendrix, atd.), těžkých depresích a dalších pokusech o sebevraždu rozhodla stáhnout ze společenského života a svůj život naplno odevzdala zvířatům. Dodnes žije ve vile, kterou předělala na menší zoo a stará se o nespočet zvířat.