Video placeholde

Nejlepší hororový seriál roku? Po zhlédnutí The Haunting of Hill House budete spát s rozsvícenou lampičkou

Chcete mít noční můru takového rozměru, že křikem vzbudíte děti? Dvě noci po sobě? Dejte si nejlepší hororový seriál tohoto roku, a to včetně Castle Rocku a dokonce i Terroru, The Haunting of Hill House. Jen doporučuju vykašlat se na poslední z deseti dílů. Proč? Dozvíte se v našem videu.

Maminka a tatínek Crainovi koupili obrovský starý dům kdesi v Massachussets, aby ho přes prázdniny dokonale zrekonstruovali, draze prodali a konečně si postavili vilu svých snů. Jejich pět dětí je nadšeno, že dočasně můžou mít každé vlastní pokoj. A možná i víc než jeden, pokud se jim povede otevřít dveře do tajemného červeného pokoje v posledním patře. Neumí je odemknout ani údržbář pan Dudley, který se svou manželkou tvoří služebnictvo děsivé pomalu stejně jako celá ta barabizna…

Blíží se hororová smršť. Rok 2019 bude ve znamení remaků a Stephena Kinga. Na co se můžete těšit? >>>

Je otázkou času, kdy se škrábání v plísní sežraných zdech a tlučení na stěny zhmotní v úděsné přízraky, od bent neck lady čili paní s ohnutým krkem po nemluvného vznášejícího se obra. A ani šestadvacet let poté, co přeživší zbytek zdeptané rodiny uprchne, ty přízraky nezmizí – ani duchové z té barabizny, ani duchové, co se narodili v jejich duších. Dokážou rozbolavělí, osamělí a zoufalí sourozenci Thea, Shirley, Luke, Steve a Nell žít jako normální lidi? Dokážou vůbec přežít?

Nejočekávanější seriály roku 2019: Na obrazovky se vrátí Stranger Things nebo Hra o trůny >>>