Video placeholde
Anna Fialová jako Iveta Bartošová
Ladislav Štaidl vs. Ondřej Brzobohatý
Petr Sepéši v 80. letech a Vojtěch Vodochodský
Pavel Habera v 80. letech a herec, který jej ztvárnil v seriálu
13
Fotogalerie

Fialová jako Bartošová, Brzobohatý jako Štaidl. Srovnání herců s reálnými postavami ze série Iveta

TV Nova v pátek uvedla ve své videotéce VOYO minisérii Iveta o začátcích legendární české zpěvačky Ivety Bartošové. Ve třech dílech mapujících její život v 80. letech nechybí samozřejmě její sestra a rodiče. Objeví se ale i známé tváře jako Petr Sepeši, Ladislav Štaidl nebo Palo Habera. Jak moc jim jsou vybraní herci podobní? Podívejte se na srovnání v naší fotogalerii.

Těžké pěvecké začátky ve Frenšťátě pod Radhoštěm, první zklamání na festivalu v Jihlavě i následný úspěch v Praze, první láska se Sepešim a ta největší se Štaidlem. To jsou kulisy, které rámují příběh minisérie Iveta, která mapuje start pěvecké kariéry jedné z našich nejznámějších zpěvaček Ivety Bartošové. Těžkou úlohu na sebe vzala herečka Anna Fialová, jedna z nejlepších současných mladých hereček, která celou sérii táhne.

Petra Sepešiho si zahrál Vojtěch Vodochodský, sestru Ivanu Bartošovou hraje Eliška Křenková. Role rodičů Svatavy a Karla se ujali Miroslav Hanuš a Alena Mihulová. Další známou tváří v seriálu je pak Ladislav Štaidl, kterého hraje i autor hudby Ondřej Brzobohatý. Seriál obsahuje i další věrnou historickou reálii a to je velmi věrně zachycený klip k písni Knoflíky lásky, který obsahuje i moment, kdy Sepeši málem ve studiu převrhne lampu. I tenhle moment jsme přidali do našeho srovnání.

Podívejte se do fotogalerie a dejte nám vědět, jak se vám volba herců pro stvárnění postav v okolí Ivety Bartošové líbí.