Whisky Johnnie Walker série Song of Ice and Fire

Whisky Johnnie Walker série Song of Ice and Fire Zdroj: Johnnie Walker

Whisky Johnnie Walker série Song of Ice and Fire
Whisky Johnnie Walker série Song of Ice and Fire
Whisky Johnnie Walker série Song of Ice and Fire
3
Fotogalerie

Hra o trůny má opět svou whisky. Čekání na nový seriál má ukrátit nápoj Targaryenů

Nejprodávanější whisky na světě Johnnie Walker navazuje na svou úspěšnou spolupráci se seriálem HBO Hra o trůny a uvádí novou limitovanou edici, která je inspirovaná dvěma hlavními rody série. Song of Fire symbolizuje rod Targaryenů, Song of Ice představuje rod Starků. 

„Nové limitované edice navazují na loňský úspěch White Walker. Díky propracovanému designu v exkluzivním provedení se stávají nepostradatelným kouskem pro fanoušky Hry o trůny i znalce
a sběratele whisky,“ říká Julie Vacková, brand manažerka společnosti Stock Plzeň-Božkov, která značku Johnnie Walker do České republiky dováží.

Johnnie Walker Song of Fire je blend skotských whisky inspirovaný létajícími ohnivými draky. Nakouřené sladové whisky z palírny Caol Ila výslednému destilátu propůjčují lehké kouřové tóny. V plné chuti lze nalézt karamel, červené ovoce, náznak hřejivého koření a sladkého kouře. Song of Fire se pije čistá, aby správně vyzněl její hřejivý a jemný finish.

Johnnie Walker Song of Ice je blend skotských whisky inspirovaný odolnými obyvateli Severu. Sladová whisky z Clynelish, jež patří k nejseverněji položeným palírnám ve Skotsku, směsi dodává svěží a čistou chuť. V té jsou stejně jako ve vůni znát zelené a travnaté tóny s náznakem vanilky a tropického ovoce. Song of Ice se doporučuje popíjet na ledu, má pak jemný a příjemně chladivý finish.