Zdroj: Shutterstock

Vysoká, která vás opravdu připraví na život? Taková opravdu existuje!

Vysoká škola kreativní komunikace patří ve výuce marketingu, vizuálního umění a literární tvorby mezi špičky. A dále expanduje! Vysoká škola Prague School of Creative Communication, která čerpá ze zkušeností a výborných výsledků VŠKK, otevírá v akademickém roce 2022-2023 dva bakalářské programy kompletně v angličtině!

Program Marketing and Advertising se zaměřením na Creative Marketing and Communication,  Management in Creative Industry a Digital Marketing and Communication připraví studenty na kariéru v kreativním průmyslu a jeho managementu, marketingových komunikacích a digitálních platformách. Jazykem reklamy a internetu je angličtina. Studium vysoké školy v angličtině otevře studentům možnosti kariéry jak v Čechách, tak v zahraničí.

Naučte se kreativně psát v angličtině

Jako jediná škola v České republice nabízíme studium tvůrčího psaní v angličtině. V programu Creative Writing to nejsou jen kurzy psaní prózy, poezie či scénářů, ale i komerčního psaní v médiích. Texty jsou všude kolem nás. Na Prague School of Creative Communication naučíme studenty dobře a originálně psát v angličtině.

Další obory

Svět moderních technologií se vyvíjí rychle a dynamicky. Proto připravujeme bakalářský program se zaměřením na vizuální komunikaci (Visual arts).

Ve všech programech propojujeme teorii s praxí. Pyšníme se špičkovým technickým zázemím a zkušenými pedagogy z oboru. Naše obory jsou určeny především pro studenty, kteří hovoří anglicky a chtějí se následně uplatnit na mezinárodním poli. Pro ty, kteří si ještě nejsou zcela jisti zvládnutím bakalářského studia kompletně v cizím jazyce, nabízí naše škola také intenzivní kurzy angličtiny.

Síla kreativity spojená s jistým profesním uplatněním, to je Prague School of Creative Communication. Tým zkušených profesionálů, businessmanů, umělců a akademiků se zahraniční zkušeností z prestižních univerzit je připravený dostat z mladých tvůrčích lidí to nejlepší.  

Získejte Bc. v angličtině a uplatněte se na mezinárodním poli v jakémkoliv oboru kreativního průmyslu.

Více na https://www.praguecom.com/