Nebalte dárky, sbalte sebe!

Nebalte dárky, sbalte sebe! Zdroj: Jan Ignác Říha

Dárky bez hranic: Právě vychází zážitková příloha Excellent, vložená do aktuálního Reflexu

Speciální lifestylová příloha Excellent, kterou najdete v aktuálním „barbínovském“ čísle Reflexu, má podtitul Dárky bez hranic a je věnována dárkům, po kterých vlastně nic hmotného nezůstane.

Jeho hlavní součástí je reportážní série “Nebalte dárky. Sbalte sebe!”. Poskytne vám nápady na dárky v podobě dobrodružných výletů. Co takhle projet Ameriku na Harleji, Maroko terénním autem nebo Izrael pěšky? Nebo vám zní lépe výlet po íránských kavárnách či na ostrov Aldabra, kde budete s přehledem první turisté na světě? Nechte se inspirovat.

Mléčné koktejly, hamburgery a jiné kalorické bomby, jež tu číhají v dinerech a drive-inech jako vystřižených z 50. let, jsou každodenní nezbytností. Jestli neztloustnete za měsíc aspoň pět kilo, něco jste dělali špatně.Mléčné koktejly, hamburgery a jiné kalorické bomby, jež tu číhají v dinerech a drive-inech jako vystřižených z 50. let, jsou každodenní nezbytností. Jestli neztloustnete za měsíc aspoň pět kilo, něco jste dělali špatně.|Profimedia

Nový Excellent je taky o krmení slonů, ježdění tankem a uklízení vašich malých bytů.

Nový Excellent je taky o krmení slonůNový Excellent je taky o krmení slonů|Jan Mudra

Takové dárky nejsou vidět, ale zkonzumovat vám je dá spoustu práce. Zůstanou po nich jen zážitky, o kterých se ale nikdy předem neví, jaké budou. A hlavně, jak a jestli vůbec na ně budete vzpomínat. Dobré taky je, že na dárcích bez hranic nemusíte utírat prach, nikdo vám je neukradne a ze vzpomínek si je můžete vytáhnout, kdykoli chcete... Víc čtěte v novém Excellentu. Je právě teď na stáncích.