Prezident Miloš Zeman s premiérem Andrejem Babišem - ilustrační snímek

Prezident Miloš Zeman s premiérem Andrejem Babišem - ilustrační snímek Zdroj: Blesk:Malik

Co se stane, až bude Andrej Babiš prezident České republiky

Prezident Miloš Zeman se nechal v rozhovoru slyšet, že by si uměl představit, kdyby byl Andrej Babiš dalším prezidentem. Sám by mu hodil hlas. Ačkoliv Andrej Babiš svou možnou kandidaturu nepotvrdil, pojďme se spolu přesunout časem o pár let do doby, kdy se stal Andrej Babiš hlavou státu.

- Prezident Andrej Babiš neúřaduje na Pražském hradě, jak bylo zvykem, nýbrž na Čapím hnízdě, které patří do holdingu, který prezident Andrej Babiš neovládá.

- Pražský hrad z úcty k jeho předchůdci nechal Andrej Babiš předělat na mauzoleum Miloše Zemana, kde dotyčný bývalý prezident napůl živý a napůl mrtvý bloudí chodbami a straší návštěvníky. Navečer ulehá do prosklené rakve a ráno, pokud je stále naživu, piluje umění bonmotů.

- Prezident Andrej Babiš vedle udílení státních vyznamenání začal udílet i státní důtky, které každoročně na slavnostním galavečeru získá Miroslav Kalousek.

- Tiskový mluvčí Agrofertu Jiří Ovčáček, držitel Řádu bílého lva, informuje občany České republiky o každodenních krocích pana prezidenta Babiše na svém twitterovém účtu, který se stal součástí maturitní otázky z českého jazyka.

- Prezident Andrej Babiš nekrade, jen si bere, co mu po právu patří.

- Prezident Andrej Babiš přesunul novoroční projevy z televize na svůj Facebook. Kdo nemá Facebook, je mu ze zákona přidělen.

- Prezident Andrej Babiš zrušil v České republice všechna příjmení Bureš, která nahradil příjmením Novák. Užívání slova „Bureš“ je zakázáno pod hrozbou odnětí svobody až na tři roky.

- První zahraniční návštěvou prezidenta Andreje Babiše byla cesta na Krym, kam jel za synem, kterému přivezl teplé oblečení a nějaké náhradní spodní prádlo.
- Prezident Andrej Babiš, vrchní velitel ozbrojených sil, anektoval malé a střední zemědělce.

- Prezident Andrej Babiš na tiskové konferenci v přímém přenosu v afektu fyzicky napadl malého sirotka, načež mu vzrostly preference.

- Prezident Andrej Babiš se stal prvním českým prezidentem, který neumí moc česky.

- Prezident Andrej Babiš pozval na novoroční oběd na Čapí hnízdo premiéra Andreje Babiše i s jeho manželkou.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Andrej Babiš českým prezidentem zatím není, na preméra si ale v novém sitcomu hraje šéf Tv Barrandov Jaromír Soukup.