List Jaromíra Soukupa - ilustrační koláž

List Jaromíra Soukupa - ilustrační koláž Zdroj: TMBK

Víme první! Šéf TV Barrandov chystá státní převrat. Blíží se Česko Jaromíra Soukupa

Ve středu večer v jednom ze svých tří set pořadů vydal Jaromír Soukup zásadní prohlášení. Celému národu (protože TV Barrandov sleduje celý národ, možná i celý národ a půl jiného národa) oznámil, že zakládá LIST. Tedy Legální Intervenci Soukupa Takateďovládnucelouzemi.

Název, potažmo celá zkratka, jistě mohla být více doladěná, leč to je ale celý Jaromír. Jde do všeho bez rozmyslu, naplno a se srdíčkem na dlani.

Tentokrát se srdíčkem na dlani chystá státní převrat. Ano, je to tak. Mezi řádky jistě pozorný divák (TV Barrandov sledují výhradně inteligentní a pozorní diváci) vycítil, že Jaromíru Soukupovi došla trpělivost s tím vším, co se tady děje, a jediná cesta je převrat.

V rytmu trendu celého dlouhodobého konceptu se bude jednat nejen o státní převrat, ale samozřejmě i o změnu názvu a formátu České republiky. Podle všeho, pokud se převrat podaří, budeme do budoucna Česká republika Jaromíra Soukupa anebo pouze Republika Jaromíra Soukupa.

Formát republiky se rovněž taktéž změní. Místo svrchovaného státu s obyvateli, vládou, státním aparátem, vlastní ekonomikou, zahraničním obchodem, měnou a místem pro život, bude nyní Republika Jaromíra Soukupa pouze nekonečný diskusní pořad, kam si bude Jaromír Soukup zvát pořád dokola Tomia Okamuru.

Nicméně pozor. Podle posledních informací Tomio Okamura není tak úplně spokojen s tím, že se Jaromír Soukup chystá do politiky, respektive k převratu. Je více než pravděpodobné, že se Okamura nyní bude muset dělit se Soukupem o své voliče, což nese špatně.

„Tomio je smutný,“ vzkázal Okamura svým fanouškům prostřednictvím sociálních sítí a není divu. Nejen, že Okamura přijde o část voličů, ale rovněž přijde o poslední televizi, kde mohl bez okolků diskutovat, aniž by si z něho moderátor nebo další host dělal prdel, nazýval ho demagogem a lhářem a jakýkoliv jeho argument smetl ze stolu.

Je tedy více než pravděpodobné, že Soukup v Republice Jaromíra Soukupa s Okamurou diskutovat nebude, což by vadit nemuselo, protože tady šlo vždy v první řadě jenom o Jaromíra Soukupa. Ten tak bude diskutovat sám se sebou a bude spokojený.

Jak přesně bude státní převrat probíhat, není jasné, neboť Jaromír Soukup nedisponuje vojenským aparátem ani politickou mocí. Na druhou stranu jako bývalý boxer je schopen státní převrat vyboxovat.

Tak jako tak to vypadá, že končí jedna velká éra. Éra neopakovatelného moderátora Jaromíra Soukupa. Člověka, který ač neumí moderovat, moderoval každý den sedm až deset pořadů. To je světový unikát a Jaromíra Soukupa nám záviděl celý svět. Teď když jde Soukup do politiky, potažmo když se pokouší o státní převrat, už to bude jen jedna z dalších legračních figurek na politickém poli. Je to škoda.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Realitou však je vláda dětí v Praze.