DVA

DVA Zdroj: archív

DVA milovaní zaprodanci

Česká alternativa už možná brzy nebude tak úplně alternativní a budeme se do ní trefovat stejně jako do Jiřího Davida a jeho Vodafone Klíčové sochy nebo do Kosheen a jejich dříve milované, teď značně ohrané Vodafone "Catch". Už i Bára a Honza Kratochvílovi z kapely DVA řádí v německém reklamním etéru, ve spotu Deutsche Telekom zní jejich Nunovó tango.

 

Nunovó tango ve své plné kráse tiká právě tady: 

 

 

Ale budiž jim přáno – pro tuhle úžasnou kapelu, hovořící k usmívajícímu se publiku řečí neexistujících národů, je účast na podsouvání výrobků nebohým konzumentům jedinou cestou, jak se dostat k nějakým penězům. DVA koncertují v Česku i v zahraničí jako o život (viz www.2dva.cz; naposledy jsem je viděla na doubickém Čtverci skoro před rokem, je zas na čase na ně vyrazit) a po hravém debutovém albu Fonók (Indies, 2008) chystají novou desku, která má spatřit světlo světa někdy na podzim. Zase jí nikdo nebude rozumět, zase ji budou všichni milovat – a zase si ji málokdo koupí. Chci tímto poprosit ČEZ, České dráhy a jiné černé díry plné peněz, aby si povšimli božské akusticko-elektronické hudby zde: www.myspace.com/hudba2 a svěřili jim zvukový prostor v reklamním spotu. Za oba nekonvenční umělce děkuji!

 

DVA nabízejí ke stažení svou hudbu k divadelním projektům, filmu a počítačové hře ZDARMA! Stahovat můžete zdeRX šipkaRX šipka|Reflex

 

Albu Fonók přibude na podzim 2010 další nesrozumitelný bratříček!