Vzkaz českého občana Islámskému státu: Měli byste být vyhlazeni

Vzkaz českého občana Islámskému státu: Měli byste být vyhlazeni Zdroj: Youtube.com

Vzkaz českého občana Islámskému státu: Měli byste být vyhlazeni

Českým internetem koluje nové virální video s názvem Vzkaz Islámskému státu, které za dva dny nasbíralo  přes 32 000 shlédnutí.  Video, jehož autorem je český občan, tvrdě kritizuje akce Islámského státu a jeho bojovníků. Jediné, co si podle muže vystupujícího na Youtube pod jménem Jiří Jiskra, bojovníci Islámského státu zaslouží  je “strávit zbytek svého ubohého a zbytečného života někde za mřížemi, nebo pokud to nepůjde jinak, být úplně vyhlazeni.”

První část videa připomíná prohlášení hackerské skupiny Anonymous – maska na hlavě a počítačově změněný hlas. V poslední třetině však muž sundá masku a mluví nezměněným hlasem, což videu přidává na síle. Za svým slovem si rozhodně stojí a potvrzení jeho identity je otázkou času.

Zde si můžete přečíst manifest, který byl zveřejněn jako popisek u videa. Nabízíme ho v nezměněné podobě, která zahrnuje i gramatické chyby:

Toto je vzkaz pro všechny členy a stoupence islámského státu a teroristy obecně. Vaše agrese vůči kterékoliv zemi nemůže být nikdy tolerována, protože nejste hodni našeho respektu a tolerance. Vaší jedinou náplní je, fyzické týrání, vraždění a mučení včetně žen a dětí, všech, kteří neuznávají vaši takzvanou víru, která ani není žádným skutečným náboženstvím! Jste pouze rebelové, kteří po celou historii lidstva žili na úkor druhých, nikdy jste nic neuměli ani nevytvářeli žádné hodnoty. Nevím, jestli jste tak mentálně retardovaní, ale nezasloužízte si ani žádné slitování. Dokonce nejste ani žadní skuteční bojovníci a už vůbec nejste odvážní. Jste pouze zbabělí prašiví psy, jste pouhý vyrus naší společnosti a nemámáte právo žít a svým jednáním ste se připravili i o právo žít na této planetě. Jediné co si zasloužíte je, strávit zbytek svého ubohého a zbytečného života někde za mřížemi, nebo pokud to nepůjde jinak, být úplně vyhlazeni. Nevěřím že taková podřádná forma života, jako jste vy, se plodí přirozenou cestou. Jste jen parchanti kteří se uspokojují a rozmnožují kopulací s prašivými psy, kojoty, hyjenami, ovcemi, kozami a jakýmikoliv jinými zvířaty! Jste dokonce tak zbabělí a ustrašení, že se bojíte odhalit svou tvář a identitu. Za svou takzvanou víru se stydíte a máte veliký strach, že za vaše jednání by vám někdo mohl ublížit. Džihád Johne a vy všichni jeho spojenci, nejste ani hrdi na své přesvědčení a spojence a na odhalení své identity nemáte koule. Tato vlajka islámského státu, není vlajkou žádného státu, protože islámský stát není a nikdy nebude! Ty Baracku Obamo neustupuj, protože je potřeba zničit tento lidský odpad, neustupuj a raději dej rozkaz k dalším vojenským operacím, pevně věřím, že spojenců pro ůplnou likvidaci těchto zbabělců, bude stále víc.

Co si o videu myslíte vy? Svůj názor můžete napsat do komentárů pod tímto článkem.