Cannabis Cup Party

Cannabis Cup Party Zdroj: Archív

Reflex Cannabis Cup slaví na dvou akcích v Praze a v Ostravě!

Reflex Cannabis Cup slaví 10. výročí a poprvé v historii hned na dvou akcích! Ve čtvrtek 20. března se odehraje první část v klubu Roxy a galerii NoD v Praze, o den později, v pátek 21. Března, potom zavítáme do klubu Marley v Ostravě! Na obou akcích vystoupí exkluzívní zahraniční hvězdy, kterými budou kanadský Stickybuds a dále britští matadoři Krafty Kuts a Featurecast!

Navíc jelikož letos vzhledem k možným problémům s policií není možné odměnit autory vítězných fotek, rozhodli jsme se rozdat všechny ceny vám — návštěvníkům akce – přímo na místě formou tomboly! Stačí dorazit večer do Roxy a můžete vyhrát některou z cen v hodnotě několika desítek tisíc korun! A pozor — hlavní cena je Víkend v Amsterdamu pro dvě osoby se speciálním programem!

Info Praha 20. 3. — Roxy a galerie NoD(Dlouhá 33, Praha 1, www.roxy.cz)

Pokud se chcete nejen pobavit, ale také obohatit své znalosti, rozhodně dorazte na odpoledne s Reflex Cannabis Cupem! To začne již od 16.00 hod. v prostorách galerie NoD nad klubem Roxy, kde pro vás budou připraveny stánky s možností testování různých zdraví prospěšných konopných produktů a pochutin (bude možno i zakoupit) a dále pak speciální přednášková místnost, kde se dozvíte řadu zajímavostí a novinek z oblasti jak léčebných účinků konopí, tak i problematiky jeho užívání. Dále pak můžete zhlédnout výstavu nejlepších fotografií letošního i minulých ročníků Reflex Cannabis Cupu.

Kompletní seznam všech přednášek najdete před akcí na webu cannabiscup.cz nebo v události Reflex Cannabis Cup na Facebooku. Celý název profilu RCC je „Reflex & Soft Secrets Cannabis Cup“.

Vstup na pražskou akci (obě části) je zcela ZDARMA — ale pozor, tentokrát jen do 22.00! Po 22.00 vás přijde na 100,– Kč. I to se ale rozhodně vyplatí! Těšíme se na vás.

Reflex Cannabis Cup Praha, čtvrtek 20. 3. Galerie NoD: 16.00, klub Roxy: 21.00

DJs: Stickybuds (CAN), Krafty Kuts (UK), Nzym, Babylon Rocker

Více informací o akci hledejte v události Reflex Cannabis Cup na Facebooku

 

 

Info Ostrava 21. 3. — klub Marley (výstaviště  Černá louka  č. p. 3188, Ostrava, http://marley.ov-kluby.cz)

Také v Ostravě vás čeká doprovodný program — již ve 21.00 to bude přednáška Nikol Smolkové ze společnosti Konopnýshop.cz, která promluví o problematice léčebného konopí a dalších zajímavostech z oblasti konopné kultury. Na místě bude také výstava nejlepších fotografií letošního i minulých ročníků Reflex Cannabis Cupu. Večer potom party s DJs.

Nenechte si ujít tuhle jedinečnou událost a dorazte se poučit i pobavit na Reflex Cannabis Cup!Vstup je 100,– Kč v předprodeji a 150,– Kč na místě. Těšíme se na vás!

Reflex Cannabis Cup Ostrava, pátek 21. 3. klub Marley

DJs: Stickybuds (CAN), Featurecast (UK), Kmo3, Tuor, Inliner, Lautek, Necroz, John Curd, Radan Just & Lofi, Burcho & Bjaly

Profily zahraničních hvězd, které letos na RCC vystoupí:

DJ STICKYBUDS (CAN)

Fenomenální — to je to pravé slovo, jež popisuje práci kanadského DJ a producenta Tylera Martense, vystupujícího pod nickem Stickybuds. Jeho úžasné schopnosti mu přinesly nejen rezidenturu v rámci jednoho z největších kanadských festivalů, Shambhala Forest (2005 až 2012), ale i další vystoupení v rámci podobných světově proslulých akcí — např. Glastonbury (UK), Splore Festival (Nový Zéland), Burning Man (USA), jakož i v legendárním klubu Space na Ibize a řadě dalších populárních míst.

Jak napovídá jeho nick — Stickybuds je velkým podporovatelem konopné kultury, která má v Kanadě — stejně jako u nás — hluboké kořeny. Jeho DJ sety jsou naplněny styly jako funk, reggae, hip hop, breaks a drum’n’bass, podanými s obrovskou šikovností tak, že žádné publikum neodolá.

DJ KRAFTY KUTS (UK)

Martin Reeves aka Krafty Kuts — matador britského labelu Finger Lickin’ a jeden z technicky nejzručnějších DJs světa, vítěz mnoha mezinárodních cen a opravdová celebrita, již jednou na RCC vystoupil v roce 2011. Pod tíhou jeho talentu se styly jako funk, soul, jazz, elektro a hip hop změní v originální taneční smršť. Lepší dárek pro návštěvníky Reflex Cannabis Cupu bychom těžko hledali.

DJ FEATURECAST (UK)

Lee Mintram, profesním jménem Featurecast (label Fingerlickin’), je britský DJ a producent ze Southamptonu, na jehož hudební stopy můžete narazit i tam, kde byste to opravdu nečekali. Jeho jméno vysloví např. James Zabiela, pokud se ho zeptáte, kdo jej učil scratchovat. A když si zapnete TV a poběží zrovna reklama na iPod 4G, můžete jen hádat, kdo je autorem songu Channel Surfing, který v ní zní. Kreativní sety, kde se kříží nespočet hudebních stylů posledních dekád, obsahují až 70 % vlastních mash-upů. V jeho setu zazní zběsilá směs vytříbené hudby, jíž bude chvíli vládnout break, hip hop, poté funk a drum and bass nebo soul proložený dubstepem. Vše s obrovským přehledem a neskutečnou energií.