Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.

Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě. Zdroj: PanSejra

zasílám fotografii dalšího blafu. Opět se jedná o gastronomický počin z oblasti pražských Stodůlek - salát s \\\\\"výběrem uzenin\\\\\" a bylinkovými bramborami (které, patrně, těsně před naservírováním došly).
Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
Zasílám taky jednu dobrotu ze školní jídelny. Jedná se prý o bramborové knedlíky s přelivem uzené drti. Nenašlo se moc odvážných, kteří by tento výtvor ochutnali.
Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.
37
Fotogalerie

Blafů není nikdy dost. Prohlédněte si poslední várku jídel, které by otrávily i Babicu

Redakce Reflexu prožila krušný týden. Fotografie, které jste nám zaslali do redakce, nás bezpečně připravily o chuť k jídlu. Rozhodli jsme se, že vám nabídneme poslední "ochutnávku" před středečním uzavřením soutěže.

 

Nejčerstvější blafy nám mužete posílat do středy 7. prosince do 15:00 na adresu blaf@reflex.cz.

 

Co bude následovat? Už ve středu večer na Reflex.cz zveřejníme výběr těch nejhorších blafů, které doputovaly do redakce. Své znechucení nad jednotlivými soutěžními fotografiemi budete moci samozřejmě vyjádřit "lajky".

 

Hvězdou mezi blafy jsou tyto ovocné knedlíky z jakési nemocnice, které se na sociálních staly hitem již před několika měsíciHvězdou mezi blafy jsou tyto ovocné knedlíky z jakési nemocnice, které se na sociálních staly hitem již před několika měsíci|Neznámý

 

Výsledek soutěže vyhlásíme v pondělí. Autora vítězné fotografie, kterou vybereme s přihlédnutím k vašemu hodnocení, čeká odměna.

 

 

 

ČTĚTE TAKÉ: