Prohlédněte si poslední várku jídel, které by otrávily i Babicu

3/37
Přehled fotografií
Zavřít
  • zasílám fotografii dalšího blafu. Opět se jedná o gastronomický počin z oblasti pražských Stodůlek - salát s \\\\\"výběrem uzenin\\\\\" a bylinkovými bramborami (které, patrně, těsně před naservírováním došly).
    zasílám fotografii dalšího blafu. Opět se jedná o gastronomický počin z oblasti pražských Stodůlek - salát s \\\\\"výběrem uzenin\\\\\" a bylinkovými bramborami (které, patrně, těsně před naservírováním došly).| Zdroj: Alžběta Dordová
  • Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
    Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.| Zdroj: Adam Skála
  • Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
    Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.| Zdroj: Adam Skála
  • Zasílám taky jednu dobrotu ze školní jídelny. Jedná se prý o bramborové knedlíky s přelivem uzené drti. Nenašlo se moc odvážných, kteří by tento výtvor ochutnali.
    Zasílám taky jednu dobrotu ze školní jídelny. Jedná se prý o bramborové knedlíky s přelivem uzené drti. Nenašlo se moc odvážných, kteří by tento výtvor ochutnali.| Zdroj: Votroubková K.
  • Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.
    Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.| Zdroj: PanSejra
  • Čevabčiči v personální jídelně v nejmenovaném hotelu ...
    Čevabčiči v personální jídelně v nejmenovaném hotelu ...| Zdroj: Nyderlak
  • Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
    Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.| Zdroj: Alena Podhorová
  • Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
    Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.| Zdroj: Alena Podhorová
  • Rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
    Rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D| Zdroj: Jan Jackson
  • Rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
    Rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D| Zdroj: Jan Jackson
  • Rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
    Rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D| Zdroj: Jan Jackson
  • Posílám vám fotografii pokrmu který jsem dostal na talíř loni v říjnu v pizerii v Jílovém u Děčína. Na záběru je jídlo tak jak jej vydali. Prodávali jej pod názvem Pivovarský tokáň s houskovým knedlíkem, což by měl být v podstatě guláš. Nic odpornějšího jsem nejedl.
    Posílám vám fotografii pokrmu který jsem dostal na talíř loni v říjnu v pizerii v Jílovém u Děčína. Na záběru je jídlo tak jak jej vydali. Prodávali jej pod názvem Pivovarský tokáň s houskovým knedlíkem, což by měl být v podstatě guláš. Nic odpornějšího jsem nejedl.| Zdroj: Jan Ševčík
  • Kolegové vyfasovali jako obědovou krabičku v restauraci v Nučicích (Praha západ). Špagety s játry, černými olivami a eidamem. Legendární zlo, zvrácená mysl kuchařova.
    Kolegové vyfasovali jako obědovou krabičku v restauraci v Nučicích (Praha západ). Špagety s játry, černými olivami a eidamem. Legendární zlo, zvrácená mysl kuchařova.| Zdroj: Qwertius
  • Oběd z menzy v Německu (smažený sýr, těstoviny a kečup). Proto nebuďme přehnaně kritičtí. :-)
    Oběd z menzy v Německu (smažený sýr, těstoviny a kečup). Proto nebuďme přehnaně kritičtí. :-)| Zdroj: Helenka Robbie
  • Hnus z menzy v Brně. Nevím, jak se tam ta hranolka dostala a raději to ani vědět nechci. Přísahám, že jsem tam byl naposled.
    Hnus z menzy v Brně. Nevím, jak se tam ta hranolka dostala a raději to ani vědět nechci. Přísahám, že jsem tam byl naposled.| Zdroj: Michal Wiglasz
  • Hovězí po sečuánsku v závodce PARS nova v šumperku. maso neurčitého druhu,rozvařená rýže a UHO
    Hovězí po sečuánsku v závodce PARS nova v šumperku. maso neurčitého druhu,rozvařená rýže a UHO | Zdroj: Maraloun
  • jako jídla v klídku, ale zrovna výběr kaše s klobásou, nebyla pro kolegu J. Ch. nejlepší volbou. Kort ve vizuelním kontrastu s ostatními jídly. Fotka mimochodem vznikla pro naše pobavení ještě dávno před tím, než tato blaf galerka vznikla. Tagže tuto rubriku oceňujme, páč se mohou pobavit i osatní :)
    jako jídla v klídku, ale zrovna výběr kaše s klobásou, nebyla pro kolegu J. Ch. nejlepší volbou. Kort ve vizuelním kontrastu s ostatními jídly. Fotka mimochodem vznikla pro naše pobavení ještě dávno před tím, než tato blaf galerka vznikla. Tagže tuto rubriku oceňujme, páč se mohou pobavit i osatní :)| Zdroj: Freeman
  • Večeře z kantýny v nejmenované firmě v Brně :-D
    Večeře z kantýny v nejmenované firmě v Brně :-D| Zdroj: Jiří Culák
  • Ono to nevypadalo až tak jako blaf... akorát to křoupání mezi zuby, když jsem to pojídal, a moc se nedíval, na obsah... když jsem to zjistil, tak jsem jen vyplivl směsici hmyzu, kterou jsem nestihl vyfotit... protože jsem na to prostě nebyl připravený... dále jsem se nesnažil ani rozbalovat, abych neměl špatně spaní.
    Ono to nevypadalo až tak jako blaf... akorát to křoupání mezi zuby, když jsem to pojídal, a moc se nedíval, na obsah... když jsem to zjistil, tak jsem jen vyplivl směsici hmyzu, kterou jsem nestihl vyfotit... protože jsem na to prostě nebyl připravený... dále jsem se nesnažil ani rozbalovat, abych neměl špatně spaní.| Zdroj: Petr L.
  • Tahle fotka není příliš kvalitní a je už tři roky stará, ale tenhle kulinářský výkon stál za to: pečené koleno, které jsem dostal, bylo spíše jen lehce opečené - už na pohled vypadalo poněkud neobvykle, ale pořád ještě jako poživatelné - že tomu tak není jsem zjistil asi při pátém soustu, kdy koleno během několika málo minut úplně vystydlo - důvod byl prostý, celá kost a přibližně dva centimetry masa kolem ní byly totiž ještě pořád zmrzlé. Mám rád i syrové maso, třeba tatarák, ale zmrzlé maso v restauraci opravdu žvýkat nehodlám. Kuchař asi měl "svůj den", protože jsme tehdy vrátili skoro všechno, co prošlo kuchyní. Nebyli jsme sami, protože stejně tak většinu jídel vraceli i všichni kolem - když si uvědomím, kolik musel kuchař naštvat lidí a kolik surovin zničil, musel z něho mít majitel restaurace radost.
    Tahle fotka není příliš kvalitní a je už tři roky stará, ale tenhle kulinářský výkon stál za to: pečené koleno, které jsem dostal, bylo spíše jen lehce opečené - už na pohled vypadalo poněkud neobvykle, ale pořád ještě jako poživatelné - že tomu tak není jsem zjistil asi při pátém soustu, kdy koleno během několika málo minut úplně vystydlo - důvod byl prostý, celá kost a přibližně dva centimetry masa kolem ní byly totiž ještě pořád zmrzlé. Mám rád i syrové maso, třeba tatarák, ale zmrzlé maso v restauraci opravdu žvýkat nehodlám. Kuchař asi měl "svůj den", protože jsme tehdy vrátili skoro všechno, co prošlo kuchyní. Nebyli jsme sami, protože stejně tak většinu jídel vraceli i všichni kolem - když si uvědomím, kolik musel kuchař naštvat lidí a kolik surovin zničil, musel z něho mít majitel restaurace radost.| Zdroj: Čeněk Sudek
  • Tento blaf jsem ulovil v palladiu a stoji za to :-D
    Tento blaf jsem ulovil v palladiu a stoji za to :-D | Zdroj: Václav Michal
  • Posílám blaf, kterým se nás pokusila otrávit plzeňská menza.  Jedná se o plněný paprikový lusk se sýrem. Měl jsem jiné představy o tom jak vypadá paprikový lusk.
    Posílám blaf, kterým se nás pokusila otrávit plzeňská menza. Jedná se o plněný paprikový lusk se sýrem. Měl jsem jiné představy o tom jak vypadá paprikový lusk.| Zdroj: Lukáš Fiedler
  • Pečený králičí hřbet na česneku , bohužel jsem ochutnal :-((
    Pečený králičí hřbet na česneku , bohužel jsem ochutnal :-((| Zdroj: Pavel Karas
  • Buřtíčky v buřtové omáčce na buřtovo, protože buřtů není nikdy dost
    Buřtíčky v buřtové omáčce na buřtovo, protože buřtů není nikdy dost| Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
  • Pangasius tváří v tvář - challenge, který ustojí pouze seniorní zaměstnanci ministerstva (dietní verze bez přílohy)
    Pangasius tváří v tvář - challenge, který ustojí pouze seniorní zaměstnanci ministerstva (dietní verze bez přílohy)| Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
  • Posílám i svůj příspěvek do galerie. Mělo se jednat o špenátové lasagne podávané v naší podnikové jídelně. Jak chutnaly netuším, zvedal se mi z toho žaludek.
    Posílám i svůj příspěvek do galerie. Mělo se jednat o špenátové lasagne podávané v naší podnikové jídelně. Jak chutnaly netuším, zvedal se mi z toho žaludek.| Zdroj: Michal Jirousek
  • Prý vepřový špíz v jedné pražské restauraci.
    Prý vepřový špíz v jedné pražské restauraci. | Zdroj: 41havlovska
  • Přírodní kuřecí plátek, dušená (rozmražená) zelenina, rýže – na fotce je i vidět velikost plátku v porovnání s kartou
    Přírodní kuřecí plátek, dušená (rozmražená) zelenina, rýže – na fotce je i vidět velikost plátku v porovnání s kartou | Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Plněná paprika – kolegovi se zdála nějaká divná, tak se podíval dovnitř…
    Plněná paprika – kolegovi se zdála nějaká divná, tak se podíval dovnitř…| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Nudlový nákyp s tvarohem a meruňkami (meruňky nedorazily)
    Nudlový nákyp s tvarohem a meruňkami (meruňky nedorazily)| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Masové koule s rajskou omáčkou (přezdívané kuličky pana kuchaře)
    Masové koule s rajskou omáčkou (přezdívané kuličky pana kuchaře)| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, zeleninová obloha, dušená rýže (zeleninová obloha = hromada nakyslé mrkve, naprosto chuťově nevhodné)
    Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, zeleninová obloha, dušená rýže (zeleninová obloha = hromada nakyslé mrkve, naprosto chuťově nevhodné)| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát - knedlíky tradičně gumové, oschlé, k tomu špetka masa pro chuť
    Hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát - knedlíky tradičně gumové, oschlé, k tomu špetka masa pro chuť| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Čertovské kuřecí závitky, str. mrkev, br. kaše s rest. cib., m.m. Vypadá to, jako napůl ujedené, ale není!
    Čertovské kuřecí závitky, str. mrkev, br. kaše s rest. cib., m.m. Vypadá to, jako napůl ujedené, ale není!| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Špenátové knedlíky s pórkovou omáčkou a plátkem uzeného – nejnovější halucinace mistra kuchaře (knedlíky gumové a těžko ukrojitelné, omáčka je voda s pórkem a moukou)
    Špenátové knedlíky s pórkovou omáčkou a plátkem uzeného – nejnovější halucinace mistra kuchaře (knedlíky gumové a těžko ukrojitelné, omáčka je voda s pórkem a moukou)| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Brambory zapečené s rybím filé, sýrem a zeleninou - strava pro ty odvážnější z nás
    Brambory zapečené s rybím filé, sýrem a zeleninou - strava pro ty odvážnější z nás| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
  • Vepřový vrabec, bramborový knedlík, dušené zelí (lupu s sebou)
    Vepřový vrabec, bramborový knedlík, dušené zelí (lupu s sebou)| Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
zasílám fotografii dalšího blafu. Opět se jedná o gastronomický počin z oblasti pražských Stodůlek - salát s \\\\\"výběrem uzenin\\\\\" a bylinkovými bramborami (které, patrně, těsně před naservírováním došly).
Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
Zasílám taky jednu dobrotu ze školní jídelny. Jedná se prý o bramborové knedlíky s přelivem uzené drti. Nenašlo se moc odvážných, kteří by tento výtvor ochutnali.
Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.
Čevabčiči v personální jídelně v nejmenovaném hotelu ...
Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
Rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
Rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
Rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
Posílám vám fotografii pokrmu který jsem dostal na talíř loni v říjnu v pizerii v Jílovém u Děčína. Na záběru je jídlo tak jak jej vydali. Prodávali jej pod názvem Pivovarský tokáň s houskovým knedlíkem, což by měl být v podstatě guláš. Nic odpornějšího jsem nejedl.
Kolegové vyfasovali jako obědovou krabičku v restauraci v Nučicích (Praha západ). Špagety s játry, černými olivami a eidamem. Legendární zlo, zvrácená mysl kuchařova.
Oběd z menzy v Německu (smažený sýr, těstoviny a kečup). Proto nebuďme přehnaně kritičtí. :-)
Hnus z menzy v Brně. Nevím, jak se tam ta hranolka dostala a raději to ani vědět nechci. Přísahám, že jsem tam byl naposled.
Hovězí po sečuánsku v závodce PARS nova v šumperku. maso neurčitého druhu,rozvařená rýže a UHO
jako jídla v klídku, ale zrovna výběr kaše s klobásou, nebyla pro kolegu J. Ch. nejlepší volbou. Kort ve vizuelním kontrastu s ostatními jídly. Fotka mimochodem vznikla pro naše pobavení ještě dávno před tím, než tato blaf galerka vznikla. Tagže tuto rubriku oceňujme, páč se mohou pobavit i osatní :)
Večeře z kantýny v nejmenované firmě v Brně :-D
Ono to nevypadalo až tak jako blaf... akorát to křoupání mezi zuby, když jsem to pojídal, a moc se nedíval, na obsah... když jsem to zjistil, tak jsem jen vyplivl směsici hmyzu, kterou jsem nestihl vyfotit... protože jsem na to prostě nebyl připravený... dále jsem se nesnažil ani rozbalovat, abych neměl špatně spaní.
Tahle fotka není příliš kvalitní a je už tři roky stará, ale tenhle kulinářský výkon stál za to: pečené koleno, které jsem dostal, bylo spíše jen lehce opečené - už na pohled vypadalo poněkud neobvykle, ale pořád ještě jako poživatelné - že tomu tak není jsem zjistil asi při pátém soustu, kdy koleno během několika málo minut úplně vystydlo - důvod byl prostý, celá kost a přibližně dva centimetry masa kolem ní byly totiž ještě pořád zmrzlé. Mám rád i syrové maso, třeba tatarák, ale zmrzlé maso v restauraci opravdu žvýkat nehodlám. Kuchař asi měl "svůj den", protože jsme tehdy vrátili skoro všechno, co prošlo kuchyní. Nebyli jsme sami, protože stejně tak většinu jídel vraceli i všichni kolem - když si uvědomím, kolik musel kuchař naštvat lidí a kolik surovin zničil, musel z něho mít majitel restaurace radost.
Tento blaf jsem ulovil v palladiu a stoji za to :-D
Posílám blaf, kterým se nás pokusila otrávit plzeňská menza.  Jedná se o plněný paprikový lusk se sýrem. Měl jsem jiné představy o tom jak vypadá paprikový lusk.
Pečený králičí hřbet na česneku , bohužel jsem ochutnal :-((
Buřtíčky v buřtové omáčce na buřtovo, protože buřtů není nikdy dost
Pangasius tváří v tvář - challenge, který ustojí pouze seniorní zaměstnanci ministerstva (dietní verze bez přílohy)
Posílám i svůj příspěvek do galerie. Mělo se jednat o špenátové lasagne podávané v naší podnikové jídelně. Jak chutnaly netuším, zvedal se mi z toho žaludek.
Prý vepřový špíz v jedné pražské restauraci.
Přírodní kuřecí plátek, dušená (rozmražená) zelenina, rýže – na fotce je i vidět velikost plátku v porovnání s kartou
Plněná paprika – kolegovi se zdála nějaká divná, tak se podíval dovnitř…
Nudlový nákyp s tvarohem a meruňkami (meruňky nedorazily)
Masové koule s rajskou omáčkou (přezdívané kuličky pana kuchaře)
Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, zeleninová obloha, dušená rýže (zeleninová obloha = hromada nakyslé mrkve, naprosto chuťově nevhodné)
Hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát - knedlíky tradičně gumové, oschlé, k tomu špetka masa pro chuť
Čertovské kuřecí závitky, str. mrkev, br. kaše s rest. cib., m.m. Vypadá to, jako napůl ujedené, ale není!
Špenátové knedlíky s pórkovou omáčkou a plátkem uzeného – nejnovější halucinace mistra kuchaře (knedlíky gumové a těžko ukrojitelné, omáčka je voda s pórkem a moukou)
Brambory zapečené s rybím filé, sýrem a zeleninou - strava pro ty odvážnější z nás
Vepřový vrabec, bramborový knedlík, dušené zelí (lupu s sebou)