Zdroj: archiv

Nevíš kam po maturitě? Akademie žurnalistiky a nových médií – šance i pro tebe!

Chceš pracovat jako redaktor zpravodajských či lifestylových médií, tvořit digitální a audiovizuální obsah, dokonale znát marketing a public relations? Studuj u profesionálů a získej svou práci snů!

Akademie žurnalistiky a nových médií (www.akaz.cz) je unikátní tříletý vzdělávací program, který společně provozují největší český multimediální dům Ringier Axel Springer CZ a PB – Vyšší odborná škola.

Absolventem Akademie žurnalistky a nových médií je hotový profesionál, který ovládá novinářské řemeslo a detailně zná celé spektrum médií včetně technologických souvislostí a vývojových trendů a zároveň umí pracovat s různými zdroji, sbírat a třídit informace, hledat souvislosti a koncepčně, relevantně a srozumitelně se vyjadřovat adekvátní formou – uplatní se tedy v jakékoliv reportérské, redaktorské či editorské profesi v klasických, ale samozřejmě i v internetových či audiovizuálních médiích, zároveň ale také například jako tiskový mluvčí, marketingový či public relations (PR) profesionál, copywriter, kreativec nebo mediální plánovač.

Denní i kombinované studium na Akademii žurnalistiky a nových médií klade klíčový důraz na sepětí teorie a praxe. Vyučujícími jsou lidé v aktivních mediálních profesích, s bohatými praktickými znalostmi, mnohaletými zkušenostmi a úspěchy v oboru. Studijní program propojuje praxi přímo s multimediálním domem Ringier Axel Springer CZ a těží rovněž z potenciálu a zkušeností nadnárodního mediálního koncernu Ringier Axel Springer Media AG.  

Více informací o Akademii žurnalistiky a nových médií, obsahu a organizaci studia, vyučujících, studijních poplatcích atd. získáte na www.akaz.cz.

Přihlášky pro studium ve školním roce 2012/2013 je možné podávat až do konce září na www.akaz.cz