Video placeholde

JXD protestuje před obchodem „neznámého“ Japonce: Volte SPD, nekupujte u imigrantů!

Koncentrace idiotismu v nejvyšší politické reprezentaci překročila únosnou mez a nastal čas na projevy občanského odporu. A protože jsme národ Jaroslava Haška, je nejadekvátnější formou občanské rezistence sranda. Řadu našich politiků už definitivně nelze brát vážně, tak si alespoň užijme legraci!

Bylo úterý (sic!) třináctého. Veřejnoprávní televize řešila v hlavním zpravodajském pořadu dne, v Událostech skandální výroky Tomia Okamury o romském koncentráku v Letech. Politik měl přímý vstup z centra Prahy, pokud jsem dobře poznal, tak přímo ze Staroměstského náměstí. A vysvětloval, že v žádném případě holocaust nezpochybňuje, ale je zastánce respektu k jeho obětem. Aby to dokázal, vysvětlil divákům: „Chceme, abychom určili významný den všech obětí holokaustu. Ať si je připomeneme a připomínáme si i ta zvěrstva. Pojďme o tom hlasovat ve sněmovně!“

Moderátor Michal Kubal se s touto tristní situací vyrovnal profesionálně: „Mimochodem, myslím, že to bude vlamování do otevřených dveří, protože tento mezinárodní den obětí holokaustu je významným dnem České republiky od roku 2003.“ Málokdy v životě jsem viděl tak tupý a prázdný výraz, jaký se po těchto slovech objevil ve tváři pana předsedy hnutí Svoboda a přímá demokracie a místopředsedy sněmovny.

Chlapík, který vůbec, ale vůbec nic neví, ale který se rozhodl začít podnikat s nenávistí a už si na tom vypodnikal post zástupce šéfa parlamentu. Doslova ztělesnění lidiček, kteří si na Facebook píší do kolonky vzdělání „Vysoká škola života“. Hloupost, neznalost a omezenost s tím nejdrzejším čelem.

Michal Kubal ale situaci opět zvládl profesionálně. Protože už nebylo fakt co dodat, řekl jenom: „Tomio Okamura! Díky za váš čas!“ a pak se šlo na další zprávu. A v tu chvíli jsem se rozhodl vyrazit do ulic. Podpořit kampaň, kterou Okamura a jeho SPD vedou proti imigrantům. Vytiskl jsem si plakát a šel demonstrovat před nejbližší obchod nějakého cizince. Shodou okolností je tím obchodem Japa Shop v pražské Bubenči, kde pravidelně vídám nějakého Japonce.

Pozn.: Japa Shop provozuje společnost Japa Foods s.r.o., kde je hlavním jednatelem a majitelem Tomio Okamura. Ale to vám asi z textu došlo.