Howard, známý dvojník Kim Čong-una v klipu, kde vůdce souloží s jadernou hlavicí.

Howard, známý dvojník Kim Čong-una v klipu, kde vůdce souloží s jadernou hlavicí. Zdroj: Youtube

Rusové natočili vtipný klip: Diktátor Kim Čong-un souloží se svoji jadernou bombou

Zamilovaný severokorejský diktátor Kim Čong-un svede svoji jadernou bombu. Když ji však jeho soudruzi odpálí, je Kim velmi smutný. Vše se zase změní, když mu režim vyrobí novou bombu a vůdce se znovu zamiluje. To je obsah vtipného parodického klipu ruské popové skupiny Little Big, který má na You Tube již přes 16 milionů zhlédnutí.

V klipu si hlavní roli střihl v Asii známý dvojník Kim Čong-una, který vystupuje pod jménem Howard. V chytlavé písni Lollybomb vidíme vůdce KLDR na státní večeři, jehož pohled zachytí velká, lesklá, červeno-zelená raketa u vedlejšího stolu. Následují klasické filmové scény, které vyvrcholí Kimovou souloží s bombou. Raketu však nakonec soudruzi odpálí a smutný vůdce u toho pláče. Jeho láska odletěla neznámo kam.

 

„Před natáčením klipu, jsem si četl pouze krátkou verzi scénáře, ve které se psalo, že se zamiluji do bomby. Měli strach mi říct, co přesně jsem měl v klipu dělat, ale když mi to vysvětlili, odpověděl jsem: To je super. To nebude problém, já tu bombu oš.kám,“ komentoval poměrně krátkou cestu k úspěšnému klipu hlavní protagonista Howard.

Vtipný klip ruské skupiny paroduje severokorejského diktátora Kim Čong-una: