Opravdový vlastenec

Opravdový vlastenec Zdroj: youtube.com

Video roku: Aleš Bejr bude bránit svoji vlast

"Jmenuju se David Kovalčík. Vláda dává miliony peněz, aby se tu ty uprchlíci měli jako prasata v žitě!" Trollové jsou ještě lepší, než jsme čekali. Anebo je to všechno vážně, a máme požádat Německo o vyhlášení protektorátu?

Na Youtube se objevilo video, u kterého je opravdu těžké poznat, nakolik je to vydařený trolling a nakolik to autor myslí vážně. Jmenuje se „Budu bránit svoji vlast“ a je to celé o tom, jak je hololebý a pěkně osvalený mladý muž, pózující s útočnou puškou, rozhněván uprchlickou krizí.  A jeho kamarádi taky. V názvu je jméno Aleš Bejr, ve videu zazní jméno David Kovalčík - čert se v tom vyznej.

 

Je úplně jedno, jestli je to troll, nebo úplný vylízanec, který to myslí vážně. Jeho projev je totiž dost charismatický, aby nahradil a zastínil všechny české vůdce antiimigrantské části politického spektra. Panu Kovalčíkovi nesahá ani po kotníky, po kolena a Bartoš po přirození. Teprve Kovalčík je osobností, která může sjednotit roztříštěnou nacionálně a rasově uvědomělou masu českých pracujících. Takže volám: Kovalčík na Hrad! A jestli je to troll, tím lépe!