Internetový adresář Reflexu č. 8

Pátraní po originální "flashovce" je jako hledat jehlu v kupce sena, sem tam se to však podaří... Co se stane s vodou při nízké gravitaci? Ještě jednou gravitace, tentokrát působící nikoliv směrem dolů, ale zprava doleva... Jeden vir střídá druhý, takže nikdy neuškodí malá preventivní pro hlídka...

Být malý ptáček a poskakovat po zemi, když na vás každou chvíli může dopadnout sloní noha, to vážně není žádná legrace. Vlastně je to legrace, ale jenom na počítači. Aneb pátrat po originální "flashovce" je jako hledat jehlu v kupce sena, sem tam se to však podaří.

http://jeux.com02.com



Co se stane s vodou při nízké gravitaci? Tomu byste nevěřili! Podívejte se na to na stránce, která popisuje experimenty prováděné na palubě letadla. To nejdřív vystoupá do výšky a pak prudce klesá, což umožní asi na necelou půlminutu vytvořit podmínky mikrogravitace.

http://microgravity.grc.nasa.gov/balloon/blob.htm



Ještě jednou gravitace, tentokrát působící nikoliv směrem dolů, ale zprava doleva. Ve hře jsou čtyři míčky. Uveďte je do pohybu - a pak jen zírejte.

http://www.butcher.hu/data/balls/2.swf



Jeden vir střídá druhý, takže nikdy neuškodí malá preventivní pro hlídka. Absolvujte ji bezplatně na stránce výrobce antivirů. Trocha prevence ještě nikoho nezabila.

http://security.norton.com/sscv6/default.asp?langid=ie&venid=sym




Máte zajímavé fotky udělané digitálním foťákem nebo telefonem? Pošlete je na reflexácký fotoblog, který jsem před časem založil. Fotku na něj lze zaslat mailem, a to na adresu relfex.extra@buzznet.com. Do předmětu napiště text, který pod zveřejněnou fotkou bude jako popisek. Nejlepší kousky zveřejníme v tištěném Reflexu. Nenechte se prosit.

http://reflex.buzznet.com/user/